Zaloviť hlbšie v sebe AUDIOBLOG

https://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2019/08/Zaloviť-hlbšie-v-sebe.mp3 Denne stojíme pred výzvou, ako sa vymaniť z „obyčajnosti“ a vydať zo seba to najlepšie. Pre dobrý pocit zo seba a pre dobrý pocit z toho, že život patrí nám všetkým a my môžeme prispievať k jeho naplnenosti a zmysluplnosti. Už len tým, že nebudeme iba pohodlne kĺzať po povrchu, ale zalovíme aj hlbšie v sebe a vydolujeme niečo, čo bude hodnotnejšie ako všednosť Ako loviť hlbšie v sebe si vypočujete z nahrávky. Je to ukážka z knihy Knižka, s ktorou sa dá žiť. Príspevok Zaloviť hlbšie v sebe AUDIOBLOG zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Zaloviť hlbšie v sebe

„Kedykoľvek zistíte, že žijete ako väčšina ostatných, nastal čas zastaviť sa a začať premýšľať, čo ďalej“, tvrdil Mark Twain. Čas od času si to pripomeniem. Nie preto, že by som sa potrebovala  odlišovať, ale preto, lebo je to dôvod na poriadnu sebareflex

prejsť na článok

Čo robiť, keď sa vo vzťahu s niekým „trápite“? AUDIOBLOG (90 sekúnd)

http://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2017/07/audioblog.mp3 Príspevok Čo robiť, keď sa vo vzťahu s niekým „trápite“? AUDIOBLOG (90 sekúnd) zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Cieľ môže byť dobre frustrujúca vec! AUDIOBLOG (90 sekúnd)

http://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2017/07/dávať-si-cieľ.mp3 Príspevok Cieľ môže byť dobre frustrujúca vec! AUDIOBLOG (90 sekúnd) zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Sebazdokonaľovanie je vyššou povinnosťou než sebaobetovanie AUDIOBLOG (90 sekúnd)

http://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2017/08/sebazdokonaľovanie.mp3 Príspevok Sebazdokonaľovanie je vyššou povinnosťou než sebaobetovanie AUDIOBLOG (90 sekúnd) zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Straty so ziskom AUDIOBLOG

https://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2019/07/straty-so-ziskom.mp3 To, čo sa nám deje, nemáva len jeden dôvod. Než ich všetky zozbierame, tak pochopíme, podrastieme a zosilnieme. Preto sú mnohé straty v konečnom dôsledku napokon ziskami. Toto za

prejsť na článok