Nakladaná kapia

Vodu, ocot, olej, nakladač a korenie uvaríme a necháme vychladnúť. Do pohárov naložíme očistené, na polovice nakrájané kapie a zalejeme nálevom. Uzavrieme a sterilizujeme cca 15 - 20 minút.

prejsť na článok

Nenechajte sa zmiasť

Paprika či kapia? Petržlen, alebo paštrnák? Veru tak. Niektoré názvy nám môžu neraz pekne zamotať hlavu. Poďme sa teda pozrieť, aký je v nich rozdiel.   Paprika verzus kapia   V prípade týchto dvoch druhov zeleniny, je to trošku zamotané. Kapia môže by

prejsť na článok

Obložené chlebíčky so sardinkou

Varenie – Recepty – Studený bufet Krajce sendviča natreté maslom, obložené sardinkou a ozdobené jemnou žĺtkovou penou a citrónom. Ingrediencie: 4 uvarené žĺtka 120 g masla sardelová pasta citrónová šťava 5 sendvičových plátkov 40 g masla 120 g

prejsť na článok

Ochorenie žlčníka

Varenie – Správna výživa Charakter problému Zápal stien žlčníka môže vyvolať infekcia zkrvi. Potom sa môže zhoršiť funkčnosť tohto orgánu alebo vznikne chronický zápal žlčníka. Dôsledkom môže byť aj vytváranie žlčníkových kameňov spojené sbolestivou koli

prejsť na článok

5 párty jedál ktorými ohúrite aj tých najnáročnejších priateľov

Minipizza Pizzu miluje každý a keď ju pripravíte v zdrobnenej verzii, neodolá ani váš pes! Toto jedlo navyše nestojí veľa a je hotové za chvíľku. Pripravte si klasické cesto a po tom, ako vykysne ho obložte rôznymi fajnotkami. Myslite aj na priateľov, k

prejsť na článok

Lavaš Zdravý chlieb

Lavaš (armén. Լավաշ), niekedy tiež arménsky lavaš, je nekysnutý chlieb. Ide o tradičný pokrm arménskej kuchyne, základ mnohých jedál. Rozhodli sme sa Vám predstaviť pár našich výmyslov s lavašom z jednej Košickej pekárne. Ahojte Pred časom sa nám oz

prejsť na článok