Najlepší vnuk

Stretnú sa tri babičky a chvália sa svojimi vnukmi: - Môj bude doktorom. Stále sa hrá s ampulkami a striekačkami a niečo si pichá. - Môj bude asi agronóm. Sadí na záhrade konope a mak a čaká na úrodu. - Môj bude určite šofér. Namočí si handru do benzínu, hodí si ju na hlavu a povie: Teraz ma neruš babka, bude jazda!

prejsť na článok

LSD

Pýta sa vnuk dedka: - Dedo, nevidel si mi tie tabletky, čo som mal pripravené na stole? Bolo na nich napísané LSD. - Kašli na tabletky mladý, videl si toho draka v kuchyni?

prejsť na článok

Čistá dvadsiatka

Rozprávajú sa dedko s vnúčikom. Dedko hovorí: - Počkaj, vnúčik, dám ti čistú desiatku. Vnuk odpovie: - Ale dedko, nemusíš sa trápiť, mne stačí aj špinavá dvadsiatka.

prejsť na článok

Nevie rozprávať

Rozprávajú sa dvaja dedovia: - Ten môj vnuk je chudák. - Prečo? - Ja som Slovák, babka Rumunka, otec je Maďar, mamu sme vychovali v Rusku a on chudáčisko nevie rozprávať ani jedným jazykom. - A koľko má rokov? - Už bude mať 2 mesiace!

prejsť na článok

Prečo je blázon

Jeden doktor na stáži navštívil miesto zvané honosne Mentálny inštitút a pýta sa jedného pacienta: - Ako ste sa sem dostali? Aká je povaha vašej choroby? - No, začalo to tým, že som sa oženil. To som nikdy nemal robiť. Vzal som si totiž jednu vdovu, čo ma

prejsť na článok

Modlí sa k Bohu

Vnuk sa pýta svojej starej mamy: - Stará mama, prečo sa ty tak poctivo každý večer modlíš k Pánu Bohu? - Preto, aby som išla do neba keď zomriem. - Ech, stará mama, do riti pôjdeš, veď ty ani na povalu nevyjdeš!

prejsť na článok