Modlí sa k Bohu

Vnuk sa pýta svojej starej mamy: - Stará mama, prečo sa ty tak poctivo každý večer modlíš k Pánu Bohu? - Preto, aby som išla do neba keď zomriem. - Ech, stará mama, do riti pôjdeš, veď ty ani na povalu nevyjdeš!

prejsť na článok

Platba v hotovosti

Nápis nad jedným barovým pultom: - Veríme iba Bohu, ostatní musia platiť v hotovosti!

prejsť na článok

Prepitá výplata

Príde chlapík do krčmy a pýta sa vrchného: - Bol som tu včera večer? - Áno, bol. - A prepil som celú výplatu? - Úplne celú. - Chvála Bohu, už som si myslel, že som ju stratil.

prejsť na článok

Zomrel

Majiteľ hostinca stretne v meste pani Králikovú a pýta sa jej: - Dobrý deň, mladá pani, neviete prečo už ku mne váš manžel nechodí na pivo? - Viete, on zomrel. - Vďaka bohu, už som si myslel, že mu u nás nechutilo!

prejsť na článok

Vodič autobusu a farár

Prídu do neba vodič autobusu a farár. Svätý Peter pozve dovnútra vodiča a farárovi povie, aby počkal. Farár sa samozrejme nahnevá a hovorí: - Prečo mám ja, zbožný človek, ktorý celý život verne slúži Bohu, čakať na vstup do neba kvôli nejakému vodičovi? S

prejsť na článok

Dobrá správa od Ježiša Krista

Hlavným misijným cieľom a poslaním projektu Dom oslavy LAUD House je evanjelizácia. Tzn. sprostredkovanie a aktívne ohlasovanie Dobrej správy, čo v preklade slovíčko evanjelium vlastne znamená, širokej verejnosti teda ľuďom na Slovensku, ale aj mimo neh

prejsť na článok