Nadácia ZSE "Slnečné strechy"

V februári 2023 sme s radosťou prijali správu, že sme získali grant od Nadácie ZSE, ktorý nám umožní nainštalovať fotovoltické panely na našom Azylovom dome. Nedávno sme privítali odborníkov z firmy ZSE a.s., ktorí navštívili Azylový dom v meste Levice s cieľom vykonať odbornú obhliadku. Ich úlohou bolo navrhnúť a zrealizovať montáž fotovoltických panelov, ktoré by slúžili na výrobu elektrickej energie a prispeli tak k udržateľnej výrobe a ochrane životného prostredia. Na obhliadku sa okrem odborníkov z firmy ZSE pridali aj zástupcovia vedenia mesta, nakoľko budova Azylového domu patrí mestu Levice. Odborníci nám podrobne vysvetlili, ako fotovoltické panely fungujú, aký výkon majú a aký prínos by mohli mať pre samotný Azylový dom. Po dôkladnej obhliadke budovy a okolia sa odborníci rozhodli umiestniť panely na strechu Azylového domu budovy A, ktorá má dostatok slnečného žiarenia. Návrh bol následne schválený zástupcami organizácie Humanit n.o. aj vedenia mesta Levice. Vďaka tejto obhliadke nám navrhli montáž solárnych panelov o výkone 16,8Kwp, ktoré ročne vyrobia približne 19 MWh. Toto číslo pre nás znamená ročnú úsporu nákladov na elektrickú energiu až do 30%. Budeme vás pravidelne informovať o priebehu projektu na našom blogu aj sociálnych sieťach. Radi by sme sa poďakovali Nadácii ZSE za dôveru a podporu nielen v grantovom programe Slnečné strechy, ale aj za podporu projektov počítačovej učebne a dažďovej vody, ktoré sú stále využívané v našom Azylovom dome.

prejsť na článok

Oprava poškodenej strechy

Oprava poškodenej strechy Oprava poškodenej strechy, dodanie a montáž lepenky, plechov , žľabov v Bratislave.

prejsť na článok

Slnečné okuliare – podľa čoho si vyberať a ktoré sú najlepšie práve pre vás?

Slnečné okuliare sú čoraz viac obľúbené. Podčiarkujú nielen vzhľad, ale aj charakter človeka. Okrem iného, naplno spĺňajú svoju praktickú a estetickú funkciu. Slnečné okuliare sa stali najobľúbenejším doplnkom každého outfitu.

prejsť na článok

Slnečné okuliare Superdry

Slnečné okuliare Superdry už aj v iOPTIKE Značka Superdry je postavené na štýle, staňte sa štýlovými s okuliarmi Superdry. Značka Superdry Čítať viac The post Slnečné okuliare Superdry appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Nadstavba bytového domu, Vlčková ul., Bratislava

Realizácia troch bytových jednotiek v nadstavbe bytového domu, ktorej nosnú konštrukciu tvorí oceľová rámová konštrukcia. Obvodové steny nadstavby sú čiastočne murované z tvárnic Ytong a z drevenej sendvičovej konštrukcie. Zastrešenie nadstavby je riešené

prejsť na článok

Prenájom hydraulického žeriavu na rekonštrukciu strechy

Vytvorenie podkrovia na bytovom dome výrazne urýchli možnosť flexibilne pristavovať materiál na rôzne časti staveniska (najmä hotové predpripravené dielce) a zároveň vzniká potreba prístupu ku stavbe z vonkajšej strany. Navyše, ak je situácia ešte sťažená

prejsť na článok