Oprava poškodenej strechy

Oprava poškodenej strechy Oprava poškodenej strechy, dodanie a montáž lepenky, plechov , žľabov v Bratislave. Neváhajte nás kontaktovať V prípade akýchkoľvek otázok prípadne návrhu cenovej ponuky nás neváhajte kontaktovať Kontaktujte nás! Facebook Instagram Príspevok Oprava poškodenej strechy je zobrazený ako prvý na Komingstav.

prejsť na článok

Oprava steny fasády

Oprava steny fasády Oprava steny fasády na starom dome Neváhajte nás kontak

prejsť na článok

Servis a údržba ihrísk od firmy ŠPORTOVÉ STAVBY s.r.o.

Oprava umelej trávy, doplnenie kremičitého piesku, strojné čistenie ihriska, oprava mantinelov, oplotenia a športového vybavenia.

prejsť na článok

Oprava hlavičky webu

Opravil som rozmiestnenie hlavičky webu, dal tam trošku tieňa. Skontrolované to bolo aj na mobilných zariadeniach. Príspevok Oprava hlavičky webu je zobrazený ako prvý na ECO-FLOORING s. r. o..

prejsť na článok

Nadstavba bytového domu, Vlčková ul., Bratislava

Realizácia troch bytových jednotiek v nadstavbe bytového domu, ktorej nosnú konštrukciu tvorí oceľová rámová konštrukcia. Obvodové steny nadstavby sú čiastočne murované z tvárnic Ytong a z drevenej sendvičovej konštrukcie. Zastrešenie nadstavby je riešené

prejsť na článok

Prenájom hydraulického žeriavu na rekonštrukciu strechy

Vytvorenie podkrovia na bytovom dome výrazne urýchli možnosť flexibilne pristavovať materiál na rôzne časti staveniska (najmä hotové predpripravené dielce) a zároveň vzniká potreba prístupu ku stavbe z vonkajšej strany. Navyše, ak je situácia ešte sťažená

prejsť na článok