Muži sa vezú na víťaznej vlne!

Muži sa vezú na víťaznej vlne! BK Domov Topoľčany - BBK Bánovce 29.11.2019 50:99 Muži BBK odohrali v piatok v Topoľčanoch výborné stretnutie. Začiatok stretnutia bol opatrný. Družstvá sa vzájomne oťukávali, každý pozorne bránil a snažil sa nerobiť zbytočné chyby. Avšak v polovici 1.štvrtiny si Bánovce šnúrou 12-tich bodov vytvorili dobrý základ do ďalšieho priebehu stretnutia. Postupne pohodlne zvyšovali svoj náskok, predvádzali pekný kombinačný basketbal kombinovaný s rýchlymi protiútokmi. Náskok narastal a v závere sa BBK pokúšalo o prelomenie 100-bodovej hranice, avšak bezúspešne. Po dobre predvedenej hre tak stretnutie skončilo výsledkom 99:50 pre Bánovce. Zostava a body: Rozenberg 39, Kubala D. 23, Jánošík 13, Hronský 13, Lagin A. 6, Lacko 3, Predný T. 2, Predný P., Schubert Štvrtiny: 11:25, 12:18, 12:26, 15:30 Tréner: Jakub Gajdoš Gratulujeme!!!! BBK do toho!!!

prejsť na článok

Štrbské pleso v Hoteli Solisko **** s polpenziou, neobmedzeným wellness a vstupom na Vežu snov

Cena: 350 €Štrbské pleso v Hoteli Solisko **** s polpenziou, neobmedzeným wellness a vstupom na Vežu snov

prejsť na článok

Učiaca veža – drevený pomocník nielen v kuchyni

Učiaca veža čo to vlastne je? Aj keď mne a môjmu mužovi príde slovné spojenie učiaca veža úplne prirodzené, existujú ľudia, ktorí sa s týmto výrazom ešte nikdy nestretli. Dovoľte mi teda kratučký popis tohto novodobého výrobku. Ide o učiacu pomôcku tzv.

prejsť na článok

Vedeli ste, že denný priemer krokov závisí od veku, pohlavia, ale aj profesie?

Akreditovaná dietologička Jenny Craig skúmala, ako sú na tom s počtom prejdených krokov za deň ženy a muži, ale aj ako vplýva na dennú aktivitu typ profesie. Pozrite, kto sa nachodí v práci najviac a ako sa znižuje počet krokov podľa veku.

prejsť na článok

Cez víkend v akcii všetky tímy BBK.

BBK čaká náročný víkend, keď do bojov o body zasiahnu všetky tímy. Všetko odštartuje v sobotu od 9:00 III. turnaj Starších mini U12 na domácej palubovke proti Žiaru nad Hronom a Žiline, proti ktorej budú chcieť odčiniť prehru z prvého turnaja v Leviciach.

prejsť na článok

Ako predísť rakovine žalúdka?

Čo to je rakovina žalúdka Rakovina žalúdka je ochorením zapríčiňujúcim zhubný nádor v žalúdku. Toto ochorenie v mnohých prípadoch vedie až ku smrti postihnutých pacientov. Rakovina žalúdka predstavuje celkovo asi 10% všetkých nádorových ochorení. Najkriti

prejsť na článok