Mrkvový koláč

Vážení naši zákazníci, na základe častých požiadaviek vám dáme náš recept na mrkvový koláč. Mrkvový koláč Fitkrabičiek: Ako odmerku používame väčšiu šálku na kávu. Budete potrebovať: 4 šálky nastrúhanej mrkvy, 1 šálka nasekaných orechov, 2 šálky polohrubej múky, 1,5 šálky trstinového cukru, 1 šálka oleja, 4 vajíčka, 1 čajová lyžička sódy bikarbóny, 1 prášok do pečiva, 1 čajová lyžička škorice, štipka soli. Cukor s vajíčkami si vyšľaháme do biela a potom postupne primiešame všetky ostatné suroviny. Plech si vymastíme maslom posypeme hrubou múkou a vylejeme vymiešané cesto, cca 3 cm. Pečieme pri 180 st. C 30 minút. kým sa nám povrch nesfarbý do zlatista. Ako polevu používame zmes masla, pomazánkového masla citrónovej kôry, šťavy s citróna a trocha práškového cukru. Treba to vymiešať pri pustenom masle opatrne aby sa poleva nezrazila. Natrieme na vychladený koláč, posypeme hoblinami mrkvy a koláč je hotový. Pozdravuje vás Maroš Tokarčík Príspevok Mrkvový koláč je zobrazený ako prvý na Fitkrabičky.

prejsť na článok

Mrkvový koláč s kokosom

Ingrediencie: 110 g zmäknutého masla RAJO 120 g trstinového cukru 3 celé vajcia 1,5 dl ananásového džúsu 150 g nastrúhanej mrkvy 120 g hladkej múky 100 g mletého kokosu 1 balík prášku do pečiva Krém 85 g zmäknutého masla RAJO 120 g Pozri celý článok The p

prejsť na článok

Kuracie supreme, pyré z pečenej mrkvy, mrkvový fresh

The post Kuracie supreme, pyré z pečenej mrkvy, mrkvový fresh appeared first on Hyza.

prejsť na článok

Koláč z celého maku

Jednoduchý koláč bez váženia surovín. Na ich odmeranie stačí 2,5 dl hrnček. 

prejsť na článok

Tvarohový koláč švédsky

Veľmi jednoduchý koláč, cesto nie je z krehkého cesta, ale chuťou ho pripomína. 

prejsť na článok

Famózny štavnatý koláč bez múky, cukru a mlieka

Na nedeľu či na všedný každý deň? Kľudne :) Tento famózny koláč je totiž bez múky, cukru aj mlieka. Dnes som si pre vás pripravila lahodný a neuveriteľne štavnatý koláčik vhodný aj pre tých, ktorí sa snažia schudnúť  (samozrejme platí dať si jeden kúsok  

prejsť na článok