Montáž ústredného kúrenia radiátorové, podlahové. Montáž kotlov, elektrických bojlerov, kompletizácia kotolní.

Potrebujete kompletnú montáž nového ústredného kúrenia či zrekonštruovať staré kúrenie alebo vymeniť starý kotol za nový? Urobíme Vám obhliadku a vypracujeme cenovú ponuku. Radiátory panelové, rebríkové (zn. Korad, Korado, Purmo, Sanica) Výhody: jednoduchá a rýchla montážnízke obstarávacie nákladyrýchla reakcia na potrebu zmeny teplotyrýchla a ľahká oprava alebo výmena Nevýhody: obmedzený dizajn bežne dostupných radiátorovberie priestor v miestnosti Podlahové kúrenie Výhody: ideálne rozloženie tepla v miestnosti / rovnomerné vykurovanie celej podlahovej plochy v miestnostiachvyužitie nízkoteplotných zdrojov teplanevydáva žiadny hlukšetrí miestodlhá životnosť Nevýhody: vysoká investíciapomalšia reakcia na potrebu zmeny teploty voči radiátorovému kúreniu (možná kombinácia) Kotly plynové kotly (zn. Baxi, Protherm, Viessmann, Immergas, Junkers, Vaillant, Buderuskotly na tuhé palivo (zn. Buderus, Attack, Viadrus, Caldera, Rojek)kotly na pelety – biomasu (zn. Atmos, Attack)elektrické kotly (zn. Protherm, Attack) Kotolne Realizácia a rekonštrukcia kotolní pre domácnosť a menšie organizácie: vypracujeme Vám návrh na realizáciu a rekonštrukciu kotolne podľa stavu a možností osadenia vykurovacích systémovporadíme Vám s výberom vhodného kotla a zariadení do kotolne či bytu s náhľadom na efektívne zaobchádzanie s energiou a s prispievaním k zníženiu nákladov a ochrane životného prostrediaodporučíme Vám značky výrobkov s ktorými máme najlepšie skúsenosti podľa kvality a životnosti zariadenia zabezpečíme odbornú montáž vybraných zariadenídodáme kompletný materiál k montáži kotolnevypracujeme Vám cenovú ponuku Realizujeme montáž na: kotolne na plynné palivá (plynové kotly)kotolne na pevné palivá (drevo, uhlie, koks, brikety)kotolne na biomasu (peletové, horáky na pelety, nádoby na pelety, dopravník na pelety)elektrokotolne (elektrokotly) Taktiež: montáž a pripojenie rozdeľovačov, akumulačných a tlakových vyrovnávacích nádob (expanzomat)montáž regulačných a zabezpečovacích prvkovmontáž a pripojenie izbových termostatov (drôtové, diaľkové, Wifi pripojenie)elektroinštalačné pripojenie všetkých zariadení v kotolniuvedenie do prevádzky, testovanie a zaškolenie obsluhytlakové a revízne skúšky namontovaných zariadenízáručný a pozáručný servis The post Montáž ústredného kúrenia radiátorové, podlahové. Montáž kotlov, elektrických bojlerov, kompletizácia kotolní. appeared first on Plyntherm.

prejsť na článok

Podlahové kúrenie RD Lozorno

RD Lozorno Rozsah dodávky: Pokládka systémovej dosky Montáž podlahového kúrenia Montáž rozdeľovačov podlahového kúrenia Tlaková skúška     Príspevok Podlahové kúrenie RD Lozorno zobrazený najskôr ABSOL, s.r.o..

prejsť na článok

Servis plynových a elektrických kotlov

Pravidelná servisná prehliadka kotla nie je len o zaručení funkčnosti kotla ale aj prevencii    rôznych porúch hlavne počas vykurovacieho obdobia. Pravidelné servisne prehliadky predlžujú životnosť vykurovacieho systému a môžu znížiť náklady na vykurovani

prejsť na článok

Montáž, servis a revízie plynových rozvodov, a zariadení na plyn

Plynové inštalácie, zavedenie plynových potrubí, opravy, to všetko si zabezpečujte rozhodne s odborníkom. Plynové rozvody Vám nainštalujeme od hlavného plynového uzáveru až do Vášho objektu. Zabezpečujeme: projektovú dokumentáciu na plynoinštalá

prejsť na článok

Inštalácia nového podlahového kúrenia

Montáž podlahového kúrenia v rodninnom dome. The post Inštalácia nového podlahového kúrenia appeared first on Kúrenie Voda a Plyn.

prejsť na článok

Montáž sanity a bojlera

Práce zahŕňali montáž bojlera, umývadla, vane, toalety a iných doplnkov. The post Montáž sanity a bojlera appeared first on Kúrenie Voda a Plyn.

prejsť na článok