Montáž, servis a revízie plynových rozvodov, a zariadení na plyn

Plynové inštalácie, zavedenie plynových potrubí, opravy, to všetko si zabezpečujte rozhodne s odborníkom. Plynové rozvody Vám nainštalujeme od hlavného plynového uzáveru až do Vášho objektu. Zabezpečujeme: projektovú dokumentáciu na plynoinštaláciu a tlakovú / revíznu skúšku plynového potrubiamateriál na celkovú inštaláciumontáž a servis kondenzačných kotlov na plyn (zn. Baxi, Vaillant, Protherm, Buderus, Viessmann)montáž a servis plynových ohrievačov (plynových bojlerov)montáž a servis plynových radiátorov (gamatiek)pripojenie plynového sporáka, výmena trisiek sporáka zo zemného plynu na propán-bután a opačnepotrubné rozvody plynu montujeme z LPE rúr, plast-hliníka (Pex-Alpex), čiernej ocele, medi, bralenových rúrspustenie plynového kotla do prevádzkyzáručný a pozáručný servis, revízia kotla (dokumentácia) The post Montáž, servis a revízie plynových rozvodov, a zariadení na plyn appeared first on Plyntherm.

prejsť na článok

Montáž ležatých rozvodov kanalizácie

Montáž rozvodov kanalizácie dvoch rodinných domov. The post Montáž ležatých rozvodov kanalizácie appeared first on Kúrenie Voda a Plyn.

prejsť na článok

Revízia plynových zariadený a plynovodu

Rozvody zemného plynu a plynové spotrebiče treba pravidelne kontrolovať. Táto povinnosť vyplýva priamo zo zákona č 124/2006 z.z. vyhláška 508/2009 z.z. Odbornú prehliadku plynovodu treba vykonávať raz za  3 roky a odbornú skúšku raz za 6 rokov. Ak je. Pri

prejsť na článok

Servis plynových a elektrických kotlov

Pravidelná servisná prehliadka kotla nie je len o zaručení funkčnosti kotla ale aj prevencii    rôznych porúch hlavne počas vykurovacieho obdobia. Pravidelné servisne prehliadky predlžujú životnosť vykurovacieho systému a môžu znížiť náklady na vykurovani

prejsť na článok

Inštalácia vodných prípojok

Montáž rozvodov studenej a teplej vody v rodinom dome. The post Inštalácia vodných prípojok appeared first on Kúrenie Voda a Plyn.

prejsť na článok

O nás

Vitajte na stránkach FRIGO SLOVAKIA. Sme spoločnosťou, ktorá od roku 1996 ponúka svojim zákazníkom v primeraných cenách spoľahlivé klimatizačné zariadenia. K našim spokojným zákazníkom, okrem stoviek domácností, patria aj renomované firmy a inštitúcie.

prejsť na článok