Moja cesta

moja cesta Aká bola moja cesta? Jazyky ma fascinovali už od malička. Najskôr to bola angličtina, neskôr pribudla francúzština, ktorú som išla študovať aj na univerzitu. Počas i po skončení štúdia som trochu cestovala, pracovala a založila si rodinu. Keď som neskôr zvažovala, akým smerom sa v kariére vydať, uvedomila som si, že chcem robiť Moja cesta Čítajte viac The post Moja cesta appeared first on Maria Jambrichova.

prejsť na článok

Článok v časopise Pes a Mačka: Moja cesta felinoterapie

Ďakujeme pani Csókovej z časopisu Pes a mačka za oslovenie. Verím, že sa čitateľom bude článok o felinoterapii páčiť. Tu si môžete prečítať jeho plné znenie: FELINOTERAPIA_Pes a mačka.pdf (592805)

prejsť na článok

Krížová cesta

areál Budatínskeho hradu Krížová cesta Príspevok Krížová cesta je zobrazený ako prvý na Považské múzeum.

prejsť na článok

Hrajte sa a tvorte s nami 4 / Vláčikom po Slovensku

Slovensko je moja vlasť, iba tu chcem šťastne rásť. Je tu moja rodina: ocko, mamka, sestry, ja. Mám tu dedka, babičku, dvoch psíkov i mačičku.

prejsť na článok

Pre Teba, moja láska

List môjmu milovanému dieťatku, ktorý odzrkadľuje, ako sa tešíme na bábätko a jeho príchod k nám. The post Pre Teba, moja láska appeared first on .

prejsť na článok

Strava v tehotenstve alebo môžem jesť za dvoch?

Krátko po tom, ako som zistila, že som tehotná, začala som čítať a zisťovať všetko možné aj nemožné ohľadom priebehu tehotenstva. Nevravím, že je to jediná správna cesta, ale moja ... The post Strava v tehotenstve alebo môžem jesť za dvoch? appeared first

prejsť na článok