Článok v časopise Pes a Mačka: Moja cesta felinoterapie

Ďakujeme pani Csókovej z časopisu Pes a mačka za oslovenie. Verím, že sa čitateľom bude článok o felinoterapii páčiť. Tu si môžete prečítať jeho plné znenie: FELINOTERAPIA_Pes a mačka.pdf (592805)

prejsť na článok

Moja cesta

moja cesta Aká bola moja cesta? Jazyky ma fascinovali už od malička. Najskôr to bola angličtina, neskôr pribudla francúzština, ktorú som išla študovať aj na univerzitu. Počas i po skončení štúdia som trochu cestovala, pracovala a založila si rodinu. Keď s

prejsť na článok

interiér Mlynice v časopise PROJEKT

V časopise PROJEKT 02/2023 bol publikovaný článok od architekta Petra Daniela. Hodnotí interierové vstupy do objektu Mlynice, ktoré sme v priebehu minulého roka navrhovali a realizovali. Prajeme pekné čítanie. Príspevok interiér Mlynice v časopise

prejsť na článok

DERMA č. 2020/IV

Časopis DERMA č. 2020/IV na stiahnutie vo formáte *.pdf Celý článok DERMA č. 2020/IV si prečítate v časopise DERMA, odbornom interdisciplinárnom medicínskom časopise pre dermatológov.

prejsť na článok

DERMA č. 2018/I

Časopis DERMA č. 2018/I na stiahnutie vo formáte *.pdf Celý článok DERMA č. 2018/I si prečítate v časopise DERMA, odbornom interdisciplinárnom medicínskom časopise pre dermatológov.

prejsť na článok

DERMA č. 2021/I

Časopis DERMA č. 2021/I na stiahnutie vo formáte *.pdf Celý článok DERMA č. 2021/I si prečítate v časopise DERMA, odbornom interdisciplinárnom medicínskom časopise pre dermatológov.

prejsť na článok