Moderná kúpeľňa

Dom alebo byt si nevieme predstaviť bez kuchyne, obývačky a kúpeľne. Kúpeľňa ako súčasť bytov a domov je veľmi dôležitá z veľa dôvodov. Prečo je kúpeľná dôležitá? Doležíte dôvody prečo kúpeľňa je potrebná sú: Hygienické potreby – kúpeľňa zabezpečuje základné hygienické aktivity. Medzi hlavné hygieny patrí čistenie zubov, umývanie tela a rúk. Kúpeľňa je naše intímne miesto, ktoré slúži na udržiavanie čistoty a osobného zdravia. Relax a oddych – určite je miesto relaxovania a sviežosti. Ľudia majú v obľube relaxačné vane a sprchy. Niektorý kúpeľňu využívajú na meditáciu a oddych. Hodnota majetku – ak chcete vyššiu hodnotu nehnuteľnosti bytu alebo domu prerobená kúpeľňa je kľúčovým faktorom. Kupujúci a nájomcovia najviac pozerajú na novú a modernú kúpeľňu. Praktické využitie – umývadlo, záchod a vaňa slúžiace na hygienické potreby alebo odloženie kozmetiky a hygienických potrieb. Praktické, kvalitné vybavenie a zariadenie musí zabezpečovať hygienické a zdravé prostredie. Nesmieme zabudnúť, že kúpeľňa patrí každodennému životu, zdraviu a blahobytu. Ako na praktickú kúpeľňu? Moderná kúpeľná ma svoje rozloženie, veľkosť, usporiadanie dizajnu od závislosti rôznych ľudí. Čo všetko musí obsahovať moderná kúpeľňa? V typickej kúpeľne musí byť: Umývadlo – asi všetky kúpeľne majú umývadlo s vodovodnou batériou na umývanie tváre a rúk. Ďalej zrkadlo nad umývadlom, priestor na odkladanie predmetov ako napríklad mydlo, kozmetiku a zubné kefky. Vaňa alebo sprchovací kút – ak máte veľa priestoru môžete si zabudovať vaňu aj sprchovací kút. Pri menších bytoch to nie je možne, musíte si vybrať medzi vaňou a sprchou. Sprchovacie kúty a vane máme v rôznych cenových a luxusných variantoch. Záchod – praktickejšie je rozdelenie kúpeľne od záchoda pre viacčlenné rodiny. Samozrejme každý človek má vlastný vkus. Ventilácia a osvetlenie – kvalitné osvetlenie musíte zabezpečiť v kúpeľni, ktoré je potrebné pre líčenie, česanie a holenie. Ventilácia musí slúžiť na odvádzanie zápachu a vlhkosti z kúpeľne. Príspevok Moderná kúpeľňa je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

Moderná kuchyňa výpredaj z výstavky

Moderná kuchyňa z výstavky Moderná lakovaná kuchyňa z výstavky kuchynského štúdia v Banskej Bystrici. Elegantná kuchyňa s luxusným vzhľadom.

prejsť na článok

Moderná kuchyňa vysoký lesk

Kuchyňa z výstavky Moderná kuchyňa s vysokým leskom v akrylátovom prevedení.

prejsť na článok

Moderná kúpeľna pre každého

Veľmi dôležitou súčasťou každej domácnosti je kúpeľňa. Tato miestnosť je využívaná najmä z praktickej časti a niekedy jej dizajnu a zariadenie nevenujeme takú pozornosť ako by si zaslúžila. Kúpeľňa pritom môže byť dokonalou miestnosťou, ktorá očarí každú

prejsť na článok

AR výstava Košická moderna

Východoslovenská galéria v Košiciach propaguje umelecké diela aj pomocou vytvorenej aplikácie AR markerov. Takto vznikla aj Virtuálna výstava AR Košická moderna, na ktorú sme prispeli z Podporného fondu TVORBA. Viac si tom môžete prečítať tu: https://vsg.

prejsť na článok

Výpredaj kuchynskej linky

Výpredaj kuchýň z výstavky Raz za čas, pri zmene výstavky kuchynského štúdia sa naskytne možnosť veľmi dobrej kúpy pre zákazníka. V prípade, že tvar, f

prejsť na článok