Moderná kuchyňa vysoký lesk

Kuchyňa z výstavky Moderná kuchyňa s vysokým leskom v akrylátovom prevedení. Moderná kuchyňa Moderná kuchyňa v akrylátovom prevedeníRozmer kuchyne 300cm ostrovná časťKuchyňa obsahuje:   LED podsvietenie a presvietenie horných skriniek  drez zabudovaný do roviny s pracovnou doskou  LED podsvietené dekoratívne police  tlmené dotváranie šuflíkov a dvierok  Cena kuchyne vo výpredaji: 4800€(ref. 20589) Pre cenovú ponuku nás kontaktujte: Tel: 0951885717Email:[email protected] Vašu ponuku spracujeme do 24 hodín.Možnosť doplniť výstavkovú kuchyňu o ďalšie skrinky. Vyplňte formulár a sme  v kontakte: The form can be filled in the actual website url. The post Moderná kuchyňa – vysoký lesk first appeared on KuchynskeStudio.sk.

prejsť na článok

Výpredaj kuchynskej linky

Výpredaj kuchýň z výstavky Raz za čas, pri zmene výstavky kuchynského štúdia sa naskytne možnosť veľmi dobrej kúpy pre zákazníka. V prípade, že tvar, f

prejsť na článok

Moderná kuchyňa výpredaj z výstavky

Moderná kuchyňa z výstavky Moderná lakovaná kuchyňa z výstavky kuchynského štúdia v Banskej Bystrici. Elegantná kuchyňa s luxusným vzhľadom.

prejsť na článok

Kuchyňa s obývačkou v mramore #51

Kuchyňa s obývačkou v mramore Exkluzívna realizácia kuchyne a obývacej izby na mieru. Mramor bol, je a bude nenapodobiteľný originál. O čom sa dočítate v tomto článku ? Aké dekory sú použité na tej

prejsť na článok

5 zásadných krokov pri plánovaní kuchyne na mieru

Správne navrhnutá moderná kuchyňa prepája ergonómiu s maximálnym využitím priestoru. Zbytočne neplytvá materiálom ale dá si záležať na elegantných detailoch.

prejsť na článok

Klasická kuchyňa

Klasická kuchyňa Klasická kuchyňa Rust

prejsť na článok