Kuchyňa s obývačkou v mramore #51

Kuchyňa s obývačkou v mramore Exkluzívna realizácia kuchyne a obývacej izby na mieru. Mramor bol, je a bude nenapodobiteľný originál. O čom sa dočítate v tomto článku ? Aké dekory sú použité na tejto kuchyni ? Aká zástena je použitá na tejto kuchyni ? Akú úchytku sme vybrali na túto realizáciu ?  Aký nábytok nájdete v tejto realizácii ? Kuchynská linka s ostrovčekom Obývačková skrinka a TV skrinka Mramor v interiéri Priebiehajúca akcia. Využite momentálne prebiehajúcu zľavu 30% na všetky kuchyne na mieru. Viac informácií o získate v sekcii AKTUALITY V obývacej časti je antracitová TV skrinka a v kuchyni bol použitý dekor DUB HICKORY v dokonalej kombinácii BIELA VYSOKÝ LESK a ANTRACIT. Mramor v tejto realizácii rozhodne vyniká a vydrží na svojom mieste niekoľko desaťročí. Na celú kuchyňu sme použili zafrézované madlo vo vysokom laku, ktoré je súčasťou dvierok. Vôbec netrčí a teda o madlo nemôžete pri varení zavadiť. Aké materiály sú použite v tejto realizácii ? Obývacia zástena a ostrovček: Mramor Horné a nadstavbové skrinky: Antracit, Biela vysoký lesk Pracovná doska a zástena: Dub Hickory a antracitové zrkadlo s podsvietením Obývačka: Antracit Úchytka: Zafrézované madlo vo vysokom lesku Nezabudnite! Kuchyňu môžete akokoľvek rozmerovo a materiálovo upravovať. Ak ste z Bratislavy alebo blízkeho okolia dohodnite si osobné stretnutie a naši odborníci Vám ochotne poradia s farbami aj technickým riešením Vašej novej kuchyne. 0908 50 90 91 alebo [email protected] Príspevok Kuchyňa s obývačkou v mramore #51 zobrazený na iKuchyne.

prejsť na článok

Klasická kuchyňa

Klasická kuchyňa Klasická kuchyňa Rust

prejsť na článok

Rustikálna kuchyňa výpredaj

Rustikálna kuchyňa z výstavky 2. Rustikálna lakovaná kuchyňa

prejsť na článok

Výpredaj kuchynskej linky

Výpredaj kuchýň z výstavky Raz za čas, pri zmene výstavky kuchynského štúdia sa naskytne možnosť veľmi dobrej kúpy pre zákazníka. V prípade, že tvar, f

prejsť na článok

Moderná kuchyňa výpredaj z výstavky

Moderná kuchyňa z výstavky Moderná lakovaná kuchyňa z výstavky kuchynského štúdia v Banskej Bystrici. Elegantná kuchyňa s luxusným vzhľadom.

prejsť na článok

Moderná kuchyňa vysoký lesk

Kuchyňa z výstavky Moderná kuchyňa s vysokým leskom v akrylátovom prevedení.

prejsť na článok