Mini kravičky ako alternatíva klasického chovu kráv

Zvažujete chovať kravu, ale zdá sa vám že ide o príliš veľké :) a teda mimoriadne náročné hospodárske zviera? Nemýlite sa — našťastie však okrem klasických “veľkých” kráv existujú aj malé plemená, dosahujúce len polovičnú alebo tretinovú veľkosť a hmotnos

prejsť na článok

Výstava: Imi Lichtenfeld Krav maga a jej tvorca

VÝSTAVA Imi Lichtenfeld Krav maga a jej tvorca Informácie

prejsť na článok

Výhody a nevýhody chovu husí

Pri chove každého hospodárskeho zvieraťa sa stretávame s výhodami a nevýhodami jeho chovu, výnimkou nie sú ani husi. Chovajú sa nielen pre svoju krásu, ale na rôzne účely- kvôli vajíčkam, mäsu, ale sú to aj skvelé „kosačky“ na trávu :).

prejsť na článok

História chovu dlhosrstých kólií, krátkosrstých kólií a šeltií na Slovensku

Pri príležitosti 50. výročia založenia samostatného Klubu chovateľov kólií a šeltií so sídlom na Slovensku vychádza v týchto dňoch kniha pod názvom "História chovu dlhosrstých kólií, krátkosrstých kólií a šeltií na Slovensku". Publikácia bola postupne pri

prejsť na článok

Kŕmenie zvieratiek s farmárkou Olivkou

Ahojte, v dnešnom videu vám farmárka Olivka ukáže ako kŕmi ovečky, kravičky a koníky. Každý den sa na túto činnost veľmi teší.

prejsť na článok

Veľké víťazstvo pre zvieratá: Parlament schválil zákaz kožušinového chovu na Slovensku

Príspevok Veľké víťazstvo pre zvieratá: Parlament schválil zákaz kožušinového chovu na Slovensku je zobrazený ako prvý na Eva Antošová.

prejsť na článok