Mikuláš v nemocnici..

Ani tento rok Mikuláš nezabudol na detičky našich zamestnancov, a vyčaril úsmev na ich tvárach.. Príspevok Mikuláš v nemocnici.. zobrazený najskôr Ľubovnianska nemocnica, n.o..

prejsť na článok

Mikuláš v Levoči

Pozývame vás 5. decembra 2023 o 17.00 hodine k radnici v Levoči Program: Rozprávka Princezná nad zlato Príchod Mikuláša s pomocníkmi Spoločne rozsvietime vianočný stromček.

prejsť na článok

Clowndoctors opäť priniesli úsmev

Úsmev aj počas pobytu v nemocnici? Áno! Aj tento rok ho priniesli našim najmenším pacientom ,,lekári úsmevu" - ČERVENÝ NOS Clowndoctors. Veľká vďaka. Príspevok Clowndoctors opäť priniesli úsmev zobrazený najskôr Ľubovnianska nemocnica, n.o..

prejsť na článok

Otvárací ceremoniál európskeho šampionátu

Opening ceremony of the 2022 ECA Canoe Slalom European Championships, Liptovsky Mikulas (SVK) Pozrite si fotogalériu z otváracieho ceremoniálu ME // Check the photogallery of Euro 2022 FOTO TOMÁŠ KUČERA The post Otvárací ceremoniál európskeho šampionátu

prejsť na článok

Letecký prevoz pacientov z havarovaného autobusu do Maďarska

Dnes sa uskutočnil letecký prevoz pacientov z havarovaného autobusu s maďarskými turistami, ktorí boli hospitalizovaní v Nemocnici sv. Cyrila a Metoda v Bratislave Petržalke. Zaujal ma žltý vrtuľník, lebo tu u nás pristávajú väčšinou červené slovenské.

prejsť na článok

Fifitoys tieto Vianoce pomôže deťom

Vianoce sú najkrajšie obdobie roka a mnohí z nás sa na tento čas nesmierne tešia. Je to obdobie, v ktorom sa štandardne intenzívnejšie venujeme svojim blízkym a rodine. Napriek tomu, že to budú už druhé Vianoce, cez ktoré nás pandémia zamkla doma je pre n

prejsť na článok