Mikuláš v Levoči

Pozývame vás 5. decembra 2023 o 17.00 hodine k radnici v Levoči Program: Rozprávka Princezná nad zlato Príchod Mikuláša s pomocníkmi Spoločne rozsvietime vianočný stromček.

prejsť na článok

9. ZASADNUTIE MESTSKÉHO ZASTUPITEĽSTVA V LEVOČI

Pozrite si krátky prehľad  ČO PRINIESLO 9. ZASADNUTIE MESTSKÉHO ZASTUPITEĽSTVA V LEVOČI?

prejsť na článok

Mikuláš v nemocnici..

Ani tento rok Mikuláš nezabudol na detičky našich zamestnancov, a vyčaril úsmev na ich tvárach.. Príspevok Mikuláš v nemocnici.. zobrazený najskôr Ľubovnianska nemocnica, n.o..

prejsť na článok

AUTVENT 2023

OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom v Levoči Vás i tento rok pozýva na ich každoročné benefičné podujatie AUTVENT 2023. Benefičný koncert sa uskutoční v evanjelickom kostole mesta Levoča 3. 12. 2023 o 17.30 hodine.

prejsť na článok

Tehotenské fotenie Majka-Tomáš

Majku a Tomáša som prvý krát stretol v roku 2014, keď som bol pozvaný zdokumentovať ich svadobný deň. O 4 roky neskôr ma poprosili aby som prišiel opäť fotografovať ale jedno z krásnych období spoločného života a to je tehotenstvo. Tehotenské fotenie sa o

prejsť na článok

0 EURO SOUVENIR BANKOVKA

Dovoľujeme si Vás osloviť s ponukou na zakúpenie novej suvenírovej 0 Euro bankovky, ktorá môže byť pre Vašich blízkych vhodným darčekom alebo zberateľským kúskom. Na bankovke je vyobrazená dominanta Baziliky sv. Jakuba v Levoči – najvyšší neskorogotický d

prejsť na článok