Mesto Žilina upozorňuje na rekonštrukciu mostov na Vlčincoch

Žilinská samospráva začína od septembra 2023  s opravou obidvoch mostov na Ulici sv. Cyrila a Metoda. Pre chodcov a cyklistov bude most uzatvorený. Obchádzková trasa bude vyznačená dopravnými značkami. Pre autá bude počas rekonštrukcie v oboch smeroch vždy jeden jazdný pruh priechodný. Ukončenie stavebných prác je naplánované na október 2024.

prejsť na článok

Podporujeme festival Hory a Mesto Žilina 2020

Aj tento rok festival Hory a mesto Žilina prinesie výber z najlepšej svetovej outdoorovej produkcie. Pandémia korona vírusu zasiahla do organizačných plánov, z toho dôvodu si návštevníci budú môcť filmovú prehliadku vychutnať v komornejšej atmosfére open

prejsť na článok

Práve realizujeme

V súčasnosti sa podieľame na nasledovných projektoch: Sanácia bodovej závady na ceste III/2410 Špania Dolina Banskobystrický samosprávny kraj Rekonštrukcia povrchu a odvodnenia miestnej komunikácie Poľná Mesto Banská Bystrica https://bbonline.s

prejsť na článok

Aquatrend, s.r.o. - Žilina

Na internetový portál Firmy Žilina bola pridaná nová firma AQUATREND, s.r.o. - Žilina, ktorá Vám ponúka výrobky na úprava a čistenie vody.

prejsť na článok

Avitus, s.r.o. kuchyne Žilina

Na internetový portál Firmy Žilina bolo pridané kuchynské štúdio Avitus, s.r.o. - Žilina, ktorá Vám výrobu kuchýň, kuchynských liniek na mieru.

prejsť na článok

KROCEK SK, s.r.o. - Žilina

Na internetový portál Firmy Žilina bola pridaná nová firma KROCEK SK, s.r.o. - Žilina, ktorá Vám ponúka váhy a vážiace zariadenia, kalibráciu váh, servis váh, požičovňu váh.

prejsť na článok