Podporujeme festival Hory a Mesto Žilina 2020

Aj tento rok festival Hory a mesto Žilina prinesie výber z najlepšej svetovej outdoorovej produkcie. Pandémia korona vírusu zasiahla do organizačných plánov, z toho dôvodu si návštevníci budú môcť filmovú prehliadku vychutnať v komornejšej atmosfére open air, formou letného kina počas 19. 21. augusta 2020. Séria celovečerných filmov je doplnená o kratšie fascinujúce snímky z celého sveta. V piatok sa môžu diváci tešiť aj na malé prekvapenie. Zaujímavú prednášku o tom, čo všetko sa dá zažiť pri lete balónom, si totiž pripravili sympatickí piloti z tímu balonom.sk. „Tešíme sa na vás v letnom kine pod Rondlom, kde si tento rok budeme môcť filmy užiť aj s obľúbeným nápojom z baru Stanica v ruke a novým festivalovým tričkom z dielne BlackPitt.sk s dizajnom od jeho dvorného grafika Petra Dlhopolčeka!“ informujú organizátori. KEDY?Streda 19. 8. o 20.30Štvrtok 20. 8. o 20.30Piatok 21. 8. o 20.30 KDE?Letné kino Stanica Žilina-Záriečie PROGRAMhttps://www.stanica.sk/event/1069-hory-a-mesto-zilina-2020-19-21-8 VSTUPENKYKapacita festivalu bude obmedzená, odporúčame rezervovať si lístky na: stanica.sk Hlavným partnerom žilinského festivalu Hory a Mesto 2020 je spoločnosť Istrofinal, a. s., partnerom celého turné je DIGI Slovakia.Foto: © Seth Dahl of Big Cedar Media The post Podporujeme festival Hory a Mesto Žilina 2020 appeared first on Elektrárne Žilina.

prejsť na článok

Mesto Žilina dostalo hodnotný dar od investora projektu Elektrárne

Podporujeme verejný priestor v Žiline Spoločnosť Istrofinal, investor multifunkčného projektu Elektrárne, ale aj projektu Rudiny II, darovala mestu Žilina projektovú dokumentáciu v hodnote 10.200 € vypracovanú pre revitalizáciu okrskového parku na Hlin

prejsť na článok

ŽIŽA žilinský festival svetla

Pozývame Vás na žilinský festival svetla ŽIŽA, kde sa môžete tešiť na vizuálne umenie, svetelné inštalácie a ďalší sprievodný program. Viac informácií nájdete na: Žiža Festival – Žilinský festival svetla 22. – 23. 9. 2023 (zizafestival.sk)

prejsť na článok

Aquatrend, s.r.o. - Žilina

Na internetový portál Firmy Žilina bola pridaná nová firma AQUATREND, s.r.o. - Žilina, ktorá Vám ponúka výrobky na úprava a čistenie vody.

prejsť na článok

Avitus, s.r.o. kuchyne Žilina

Na internetový portál Firmy Žilina bolo pridané kuchynské štúdio Avitus, s.r.o. - Žilina, ktorá Vám výrobu kuchýň, kuchynských liniek na mieru.

prejsť na článok

KROCEK SK, s.r.o. - Žilina

Na internetový portál Firmy Žilina bola pridaná nová firma KROCEK SK, s.r.o. - Žilina, ktorá Vám ponúka váhy a vážiace zariadenia, kalibráciu váh, servis váh, požičovňu váh.

prejsť na článok