Mäspoma v časopise Forbes

Júnové číslo časopisu Forbes (06/2023) sa intenzívne venuje slovenským rodinným firmám. Na Slovensku ich nie je málo, mnoho z nich vzniklo krátko po revolúcii a má tak za sebou už viac ako 30 rokov existencie a skúseností. Keď v roku 1991 Ján Kolesár starší zakladal spoločnosť Mäspoma, o súčasných rozmeroch ním vytvorenej spoločnosti mohol len snívať. Po tridsiatich rokoch práce je potravinárska firma Mäspoma na domácom trhu lídrom vo svojom odbore a plánuje naďalej rásť. Pomyselné žezlo v rodinnej firme dnes postupne preberá druhá generácia Kolesárovcov Ján Kolesár ml. a Denisa Jamrišková. O tom, aká bola cesta Mäspomy, ale aj o métach, ktoré ešte chce dosiahnuť, si môžete prečítať v časopise Forbes. Králi korenín: Za tridsať rokov sme si nevyplatili dividendy, všetko vraciame do firmy Foto: @Forbes/Marek Mucha The post Mäspoma v časopise Forbes appeared first on Mäspoma.sk.

prejsť na článok

Mäspoma v odbornom časopise Maso 4/2023

Zaujíma vás, ako funguje výroba korenín v našom závode v Dvoroch na Žitavou, čo všetko Mäspoma vyrába a aké plány má na nasledujúce roky? Prečítajte si článok z pera Doc. MVDr. Josefa Kameníka, Csc., MBA z Fakulty veterinárnej hygieny a ekológie Veterinár

prejsť na článok

Článok v časopise UROB SI SÁM máj/2017

prispievam do časopisu UROB SI SÁM nečakané, ale o to viac potešilo Redakcia časopisu Urob si sám ma oslovila na spoluprácu pri jednom článku v časopise. Článok je venovaný výstavbe betónovej terasy a na stránkach májového čísla časopisu Urob The post Čl

prejsť na článok

Zapekaná cuketa v paradajkovej omáčke

Zapekaná cuketa v paradajkovej omáčke 3 4 porcie, príprava 20 minút, zapekanie 20 30 minút 3 stredne veľké cukety 200 g ricotty alebo hrudkového tvarohu 2 kúsky mozzrelly v náleve 1 vajce 1 ČL granulovaného cesnaku Mäspoma 1 ČL sušenej bazalky Mäspoma

prejsť na článok

Napísali o nás v časopise Atrium 4/2017

V štvrtom tohtoročnom čísle časopisu Atrium je zaujímavý článok, ktorý predstavuje novú produktovú líniu vonných sviečok COUNTRY CANDLE od KRINGLE CANDLE. Príspevok Napísali o nás v časopise Atrium 4/2017 zobrazený najskôr Lumaobjekt.

prejsť na článok

Pikantný chilli dip

Pikantný chilli dip INGREDIENCIE 5 g koreniacej zmesi Dip Chilli 100 g jogurtu / kyslej smotany POSTUP: Koreniacu zmes Dip Chilli zmiešajte s jogurtom alebo kyslou smotanou a dobre premiešajte. Podávajte

prejsť na článok