Mal strach

- Už si počul, že Peter zostal celkom sám? - Áno, a ako to znáša? - No, teraz je už v pohode, ale na začiatku mal strach, že sa mu žena vráti.

prejsť na článok

Strach z výšok

Do ordinácie psychiatra sa priplazí pacient. Doktor ho víta: - Ktože to k nám ide? Jašterička? Či korytnačka? Alebo snáď zmija? - Doktor, nie som blázon, iba mám obrovský strach z výšok!

prejsť na článok

24.11.2020 Ako prekonať strach a vykročiť na cestu BIZNIS LADY

KEDY: 24. 11. 2020 ČAS: od 17:00 do 19:00 hod. KDE: online v pohodlí domova PRE KOHO: pre každého kto chce začať podnikať ale niečo mu bráni začať POPIS: Strach je súčasťou nášho života a je dôležité vnímať kedy prichádza a ako sa prejavuje

prejsť na článok

Predĺžená vianočná doba na vrátenie tovaru!

Ak sa bojíš, že s vianočným darčekom šliapneš vedľa, nemaj strach! Zakúpený tovar od 15.10. 2022 môžeš u nás vrátiť až do 15.1. 2023.

prejsť na článok

Muž a pes

Viete, prečo je muž ako pes? 1. Obaja majú neopodstatnený strach z vysávača. 2. Obaja sú prehnane fascinovaní lonom ženy. 3. Obaja nedôverujú poštárovi.

prejsť na článok

Stratený

Čo by ste robili, keby ste disponovali nezvratným dôkazom, ktorý podkope vieru slúžiacu dvetisíc rokov ako duchovná opora pre milióny ľudí, dokument, po ktorom by sa kresťanský svet zo dňa na deň ocitol v neopísateľnom chaose? Zničili by ste tento kontrov

prejsť na článok