24.11.2020 Ako prekonať strach a vykročiť na cestu BIZNIS LADY

KEDY: 24. 11. 2020 ČAS: od 17:00 do 19:00 hod. KDE: online v pohodlí domova PRE KOHO: pre každého kto chce začať podnikať ale niečo mu bráni začať POPIS: Strach je súčasťou nášho života a je dôležité vnímať kedy prichádza a ako sa prejavuje. Povieme si, ako najlepšie prekonať strach súvisiaci s rozhodnutím začať podnikať a zodpovieme aj ďalšie otázky, ktoré vám môžu pomôcť dostať ho pod kontrolu. ČO SA DOZVIETE Praktické skúsenosti aké typy strachu som musela na začiatku prekonať.Aké tendencie prejavujeme pod strachom a ako z toho vykorčuľovať?Ako spoznám rozdiel medzi skutočným strachom a ilúziou strachu?Pomáha mi pozerať sa na ciele s obavami?Praktické návody ako sa priblížiť s svojmu cieľu. VAŠIM LEKTOROM JE: Beáta Liptáková – koučka pre život a spoluautorka projektu Kid Of The Future. Ako biznis koučka pomáha podnikateľom a členom tímov podporiť ich zmysel pre poslanie, oživuje firemné procesy, motivuje a inšpiruje tímy k budovaniu kvalitných vzťahov. Program pre deti Kid of The Future je jej srdcová záležitosť. Podporuje deti a mládež k rozvoju vlastného potencionálu HRAVOU formou s cieľom vedieť v živote využiť dary ktoré MÁM a uplatniť seba KTO som. Ukončenie prihlášok: 20. 11. 2020 do 12:00 hod. Ako sa prihlásiť: okienko s údajmi na moj mail a telefon s klikom na registracia tak ako pri WS. CENA: 20€ The post 24.11.2020 Ako prekonať strach a vykročiť na cestu BIZNIS LADY appeared first on Beáta Liptáková - Mentálny kouč | Mental coach.

prejsť na článok

Lady Mackbet

The post Lady Mackbet appeared first on Katarína Vavrová.

prejsť na článok

Mal strach

- Už si počul, že Peter zostal celkom sám? - Áno, a ako to znáša? - No, teraz je už v pohode, ale na začiatku mal strach, že sa mu žena vráti.

prejsť na článok

Dámsky parfum ESSENS W 127 - 50 ml (inšpirovaný vôňou PACO RABANNE - LADY MILLION)

ESSENS W 127 dámsky parfum - 50 ml, inšpirovaný vôňou PACO RABANNE - LADY MILLION Zmyselná vôňa s ohnivým charakterom určená pre dominantnú ženu, ktorá zvádza i bez slov. Hlava: Neroli, citrón, malina Srdce: kvet afrického pomaranča, jazmín, gar

prejsť na článok

Strach z výšok

Do ordinácie psychiatra sa priplazí pacient. Doktor ho víta: - Ktože to k nám ide? Jašterička? Či korytnačka? Alebo snáď zmija? - Doktor, nie som blázon, iba mám obrovský strach z výšok!

prejsť na článok

Electric Lady Led Zeppelin revival band

Electric Lady Led Zeppelin revival band Ak by ste chceli niekedy vidieť Led Zeppelin naživo asi sa vám to už nepodarí. Hlad po dobrej hudbe však stále ostáva a tých ktorí sú ochotní ju poslucháčom dodať sa tiež zopár ešte nájde. A tak v rôznych obmenách

prejsť na článok