Logopédia v našom centre

Potrebuje vaše dieťa pomôcť s rečou? Hľadáte logopéda, ktorý vášmu dieťaťu pomôže so správnym vyslovovaním hlások a napraví plynulosť reči? Neváhajte a kontaktujte naše Súkromné centrum špecialno-pedagogického poradenstva pri CVI Žilina.

prejsť na článok

Logopédia

PhDr. Zuzana Jandová, PhD., Krajská odborníčka pre logopédiu v Bratislavskom samosprávnom krajiHovoriace knihy Geniuso prinášajú deťom kombináciu zvukových a zrakových podnetov. S použitím Geniuso pera sa knihy stávajú hovoriacimi a deti sa s nimi dokážu

prejsť na článok

Nakúpte online vyzdvihnite osobne !

Spustili sme pre vás novú službu – osobný odber priamo v našom strešnom centre. Váš nákup si odteraz môžete vyzdvihnúť osobne na odbernom mieste – v Pezinku.

prejsť na článok

LETNIČKY v plnom prúde !

Petúnie, surfínie, muškáty a množstvo ďalších prekrásnych pestrofarebných letničiek na vás čaká v našom záhradnom centre. Obľúbené letničky do záhonu, na balkón či terasu; rastliny ťahavé aj stojaté, na slnko aj do tieňa.

prejsť na článok

Fyzioterapia v našom centre

Potrebuje vaše dieťa podporu pohybového aparátu? ☑️ Hľadáte fyzioterapeuta, ktorý vášmu dieťaťu pomože s hrbením, vypuklým bruškom, alebo plochými nôžkami? ☑️ Neváhajte a kontaktujte naše Súkromné centrum špecialno-pedagogického poradenstva pri CVI Ž

prejsť na článok

BIO zeleninové priesady priamo u nás!

Zeleninové priesady, známe aj ako PLANTA, nesmú chýbať v žiadnej domácej záhradke. Široký sortiment prvotriednej zeleniny a byliniek od spoľahlivých regionálnych pestovateľov nájdete priamo v našom záhradnom centre.

prejsť na článok