BIO zeleninové priesady priamo u nás!

Zeleninové priesady, známe aj ako PLANTA, nesmú chýbať v žiadnej domácej záhradke. Široký sortiment prvotriednej zeleniny a byliniek od spoľahlivých regionálnych pestovateľov nájdete priamo v našom záhradnom centre.

prejsť na článok

Čo vo februári stihnúť v záhradke?

Február je posledný zimný mesiac, ktorý nás ale vďaka svojmu počasiu do záhradky ešte ani trošku neláka. Ak však chcete byť na tohtoročnú sezónu poriadne pripravený, mali by ste už pomaličky začať. Pripraviť si môžete priesady, ktoré v nádobkách uložte na

prejsť na článok

Zeleninové džúsy: vitamínová bomba pre zdravie a krásu

Vyhnite sa pitiu kávy, čaju alebo len mlieka a radšej sa každé ráno "nakopnite" vypitím čerstvo odšťaveného zeleninového džúsu.

prejsť na článok

Výhody Zeleninových Prepraviek Odhalené: Praktické Riešenie

Prepravky na zeleninu sú tichými hrdinami vo svete poľnohospodárstva a dodávania potravín, nevyhnutnými pre uchovávanie a prepravu čerstvého ovocia a zeleniny. Tieto skromné kontajnery majú viac významu, než sa na prvý pohľad zdá, a sú užitočnými nástrojm

prejsť na článok

Čo robiť v októbri v záhradke ?

Aj keď je vrchol záhradkárskej sezóny už za nami, stále sa ešte nájde kopec prác, bez ktorých sa naše zeleninové a ovocné políčka nezaobídu. Pripomíname vám teda, čo pred zimou ešte stihnúť a určite na to nezabudnúť.

prejsť na článok

Pomarančová kôra pre krásu a zdravie

Pomarančová kôra ako liek? Zoznámte sa s ďalším pokladom zo šperkovnice matky prírody. Ako prakticky všetky ovocné či zeleninové šupky a kôry, aj pomarančová kôra v sebe skrýva poriadnu silu.

prejsť na článok