Lezecké tréningy pre 8+ ročné deti

Tréningy sú určené pre deti, ktoré už majú s lezením skúsenosti a chcú sa mu aktívnejšie venovať. Deťom sa venujeme na aktívnej úrovni (príprava na preteky, dosahovanie výkonov). Lezecké tréningy prebiehajú dvakrát do týždňa po dobu 2 hodín, počas ktorých sa inštruktori venujú individuálne každému účastníkovi podľa jeho schopností. Nechýba rozcvička, strečing, silové a vytrvalostné doplnkové cviky. Počas školského roka sú tréningy rozdelené na 3 trimestre. Na konci každého trimestra sa konajú malé klubové preteky. Pripravíme vecné ceny pre prvých troch víťazov vo svojej kategórii. Rozvrh od 13.09.2022 Utorok 16:00 - 18:00 Štvrtok 16:00 - 18:00 Tréningové okruhy v škol. roku 2022/2023 1.trimester - sept. 2022 (od 13.09.) 2.trimester - jan. 2023 3.trimester - apríl 2023 2 Hod. Trvanie 1 tréningu max. 30 Deti sú rozdelené na 3 skupiny 8+ Vekový limit Prihlásiť sa Cena 20 tréningov € 220.00 / Dieťa Vstupné Lezeckí inštruktori Požičanie lezeckého výstroja Nezahŕňa zapožičanie lezeckých topánok Lezeckú obuv si môžete požičať v našej požičovni za 1,50€/hodina Príspevok Lezecké tréningy pre 8+ ročné deti zobrazený najskôr Lezecká stena K2 - Bratislava.

prejsť na článok

Lezecké tréningy a krúžky pre deti

Lezecké krúžky a tréningy pre deti Počas školského roka ponúkame pod vedením profesionálnych lezeckých inštruktorovČítaj viac The post Lezecké tréningy a krúžky pre deti appeared first on k2zilina.sk.

prejsť na článok

Lezecké krúžky pre 8+ ročné deti

Lezecké krúžky sú zamerané na lezenie formou cvikov, zábavy a hier. Je určený pre deti, ktoré chcú lezenie poňať ako záľubu.Ak máte akékoľvek otázky ku krúžkom, kontaktujte nás e-mailom – [email protected] alebo telefonicky na 0948 176 060.

prejsť na článok

Národné Lezecké Centrum

architekti : Ing. arch. Peter Šoltész, Ing. arch. Kristína Kováčová Príspevok Národné Lezecké Centrum zobrazený najskôr Architekt Žillina.

prejsť na článok

Záver sezóny prípravky

Ešte predtým ako sa zimný štadión v Nových Zámkoch dostane do letného odpočinku, stihla hokejová prípravka niekoľko tréningov na ľade. Tréningy sprevádzali prísne epidemiologické opatrenia, ale ani toto neodradilo niekoľko mladých hokejistov prísť si zako

prejsť na článok

Celokovová osemboká lezecká zostava

V našich blogoch vám postupne predstavíme zopár herných prvkov i noviniek pre detské ihriská omnoho detailnejšie, ako ich máme uvedené v popisoch. Dnes vám predstavujeme jednu z noviniek, ktorou je Celokovová osemboká lezecká zostava. Nájdete ju na našom

prejsť na článok