Záver sezóny prípravky

Ešte predtým ako sa zimný štadión v Nových Zámkoch dostane do letného odpočinku, stihla hokejová prípravka niekoľko tréningov na ľade. Tréningy sprevádzali prísne epidemiologické opatrenia, ale ani toto neodradilo niekoľko mladých hokejistov prísť si zakorčuľovať. Na ľad sme vykorčuľovali až po troch mesiacoch. Aj keď to bola dlhá prestávka, tak mladých hokejistov to neodradilo a na tréning prišli „hladní“ po ľade. Tréningy obsahovali pohybové hry a celý tréning sprevádzala hravá forma. Hrali sme naháňačky, triafačky, štafety a rôzne iné zábavné hry. Úsmev na tvárach detí pretrvával celý tréning a tréneri sa už teraz tešia na ďalšie tréningy, ktoré budú prebiehať prezenčnou formou. Veríme, že v nasledujúcich dňoch sa pandemická situácia upokojí a my budeme môcť s mladými hokejistami a hokejistkami prezenčne trénovať mimo ľadu.

prejsť na článok

Ardenské triple - čo sa nepodarilo Pogačarovi, dosiahla Volleringová

Opona za jarnými klasikami padla a my máme možnosť zrekapitulovať si prvú časť cyklistickej sezóny. Medzi ženami je záver až prekvapivo nudný – pokiaľ SD Worx nespravil chybu, vyhral.

prejsť na článok

Tréningy prípravky počas „lockdownu“

Aj počas epidemiologického „lockdownu“ novozámocká hokejová prípravka v plnom prúde trénuje. Na základe rozhodnutia vlády a ÚVZ sa príprava prípravky musela presunúť pred obrazovky počítačov. Z dňa na deň sme sa presunuli do online prostredia, keďže ešte

prejsť na článok

Jarné klasiky a etapáky 2023 (2. časť) - stále na plný plyn

Klasikárska časť sezóny pokračovala až do začiatku mája. Aké ďalšie prekvapenia nám priniesla?

prejsť na článok

Kráľovské výpravy

Spoločné video, ktoré zachytáva našu jesennú/zimnú časť sezóny na  slovenskej priehrade, kde sa nám behom troch výprav podarilo zdolať veľa krásnych kaprov.

prejsť na článok

Záver Letnej školy medzinárodného práva Ivana Krna

Príspevok Záver Letnej školy medzinárodného práva Ivana Krna je zobrazený ako prvý na SSMP-SSIL.

prejsť na článok