KÚSOK týždňa RECYKLOVANÁ RIFĽOVINA

Uži si vyladený "KÚSOK" týždňa v tónoch recyklovanej rifľoviny Rifľovina je materiál, ktorý nechýba v každom šatníku v rôznych formách. A preto aj my v LADÍME sme sa rozhodli vytvoriť niekoľko zaujímavých modelov práve z tohto nadčasového materiálu. Ako ale viete, LADÍME myslí na BUDÚCNOSŤ, a preto sme zvolili RECYKLOVANÚ RIFĽOVINU.  Takáto rifľovina je veľmi jemná, mäkučká, ľahká a tenšia ako klasická rifľovina. Preto je ideálna na tvorenie jarných a letných modelov. A čo viac, tým že takáto zrecyklovaná látka je už zafarbená, nemá tak dodatočný dopad farbením na našu PLANÉTU. A to je to na čom nám záleží.  Vychutnajte si teda tento rifľový týždeň s nami a nakúpte naše modely z recyklovanej rifľoviny s 10% zľavou a dopravou ZADARMO. Svoj kúsok týždňa si môžete dopriať celý týždeň od dnes 22.5. do budúcej nedele 29.5. do polnoci s KÓDOM DENIM10. A pre tie z vás, ktoré sa chcú dozvedieť viac o RECYKLOVANEJ RIFĽOVINE, pripájame náš rozhovor s Karin Majtánovou v Dámskom klube. The post KÚSOK týždňa RECYKLOVANÁ RIFĽOVINA appeared first on ladime.sk.

prejsť na článok

KAUFLAND Skvelý výber týždňa

Aktuálny leták Kaufland ,,Skvelý výber týždňa platný od 30.9.2021 do 6.10.2021. The post KAUFLAND Skvelý výber týždňa appeared first on Akciove-Letaky.sk.

prejsť na článok

Aj my sa zapojíme do týždňa dobrovoľníctva

Od 16. do 22. septembra prebieha po Slovensku Týždeň dobrovoľníctva! Zapojili sme sa aj my. Pridaj sa aj ty! Vidíme sa: 19. septembra o 17:00 v Dome Quo Vadis v Bratislave. Link na udalosť tu: https://bit.ly/3RwEgKl 20. septembra o 17:00 v Synagóga

prejsť na článok

Granulované kŕmne zmesi

Od marca 2015 budú v ponuke naše kŕmne zmesi aj v granulovanej forme . V ponuke budú nasledovné produkty: BR 2 - Kompletná kŕmna zmes na výkrm brojlerových kurčiat - rastová od 15. dňa do 6. týždňa veku BR 3 - Kompletná kŕmna zmes na výkrm brojlerových

prejsť na článok

Zomrel rarášok z Gringottbanky. Herec skolaboval len kúsok od nástupišťa 9 a 3/4

Paul Grant skonal vo veku 56 rokov. Príspevok Zomrel rarášok z Gringottbanky. Herec skolaboval len kúsok od nástupišťa 9 a 3/4 zobrazený najskôr interez.sk.

prejsť na článok

BUĎ NATURO!

Nová kolekcia NATURO 2022 je už tu! Môžete sa tešiť na svieže kúsky, ktoré prinesú do vášho šatníka radosť a pôžitok z nosenia. Poďte sa s nami prostredníctvom týchto riadkov pozrieť na to, čo sme si pre vás pripravili.

prejsť na článok