Aj my sa zapojíme do týždňa dobrovoľníctva

Od 16. do 22. septembra prebieha po Slovensku Týždeň dobrovoľníctva! Zapojili sme sa aj my. Pridaj sa aj ty! Vidíme sa: 19. septembra o 17:00 v Dome Quo Vadis v Bratislave. Link na udalosť tu: https://bit.ly/3RwEgKl 20. septembra o 17:00 v Synagóga Café v Trnave. Link na udalosť tu: https://bit.ly/3RyoYow The post Aj my sa zapojíme do týždňa dobrovoľníctva appeared first on KDN.

prejsť na článok

KAUFLAND Skvelý výber týždňa

Aktuálny leták Kaufland ,,Skvelý výber týždňa platný od 30.9.2021 do 6.10.2021. The post KAUFLAND Skvelý výber týždňa appeared first on Akciove-Letaky.sk.

prejsť na článok

Granulované kŕmne zmesi

Od marca 2015 budú v ponuke naše kŕmne zmesi aj v granulovanej forme . V ponuke budú nasledovné produkty: BR 2 - Kompletná kŕmna zmes na výkrm brojlerových kurčiat - rastová od 15. dňa do 6. týždňa veku BR 3 - Kompletná kŕmna zmes na výkrm brojlerových

prejsť na článok

KÚSOK týždňa RECYKLOVANÁ RIFĽOVINA

Uži si vyladený "KÚSOK" týždňa v tónoch recyklovanej rifľoviny

prejsť na článok

Zapojte sa do podujatia Jesenná univerzita architektúry 2023

Aj tento rok sa zapojíme do Jesennej univerzity architektúry. Chcete sa zapojiť aj vy? Tu je pár informácií… Srdečne pozývame študentky a študentov na medzinárodný, multidisciplinárný workshop Jesenná univerzita architektúry 2023. Termín workshopu:

prejsť na článok

Lezecké krúžky pre 8+ ročné deti

Lezecké krúžky sú zamerané na lezenie formou cvikov, zábavy a hier. Je určený pre deti, ktoré chcú lezenie poňať ako záľubu.Ak máte akékoľvek otázky ku krúžkom, kontaktujte nás e-mailom – [email protected] alebo telefonicky na 0948 176 060.

prejsť na článok