Kúpeľňa Omega S.r.o.

Kúpeľňa Omega S.r.o. Nitrianska 959, 920 01 Hlohovec [email protected] Príspevok Kúpeľňa Omega S.r.o. je zobrazený ako prvý na Lucca, s.r.o..

prejsť na článok

Zlé tuky

Rôzne druhy #tukov buď podporujú zápalové procesy, alebo im, naopak, zabraňujú. Telo potrebuje správne množstvo oboch typov tukov, aby sa dosiahla rovnováha. Omega -6 mastné kyseliny, bohaté na kyselinu linolovú, podporujú zápaly. Patria sem rastlinné ole

prejsť na článok

Účinky omega kyselín na krásu pleti a vlasov

Nenasýtené mastné kyseliny, tzv. omega, sú jedny z vedecky najštudovanejších živín. Okrem všeobecne známych pozitívnych účinkov na zdravie srdca a ciev, účinky v boji proti depresii a zníženie zápalov majú významný vplyv aj na krásu pleti a vlasov.

prejsť na článok

Prečo by ste mali užívať omega-3?

Dostatočne pestr a vyv žen strava je z klad zdrav ho a dlh ho života. Mala by obsahovať dostatok zeleniny aj ovocia, spr vny pomer medzi sacharidmi, tukmi a bielkovinami, ktor je potrebn prij mať z kvalitn ch zdrojov m sa, vajec, strukov n i orechov.

prejsť na článok

Rytmus života 9/2015: Zázračná Moringa Caribbean

Vedci prichádzajú len postupne na unikátne vlastnosti exotickej rastliny s názvom Moringa Caribbean. Jej pôvod nájdeme na úpätí Himalájí. Podľa ajurvédy pôsobí list moringy preventívne pri viac ako 300 chorobách. Ukrýva v sebe viac než 46 antioxidantov a

prejsť na článok