Kontraindikácie akupunktúry (komu sa neodporúča)

tehotným ženámpacientom s hemofíliou a inými poruchami zrážania krvi (najmä klasická akupunktúra vpichmi)dojčatám (tu sa odporúča skôr akupresúra tlakom, prípadne laseropunktúra)pacientom s akútnou psychózou a motorickým nepokojom U tehotných žien platí, že musia svojho akupunkturistu upozorniť na svoje tehotenstvo. Určenie stimulácie vhodných akupunktúrnych bodov musí zohľadniť graviditu. Z forenzných dôvodov sa akupunktúra neodporúča, pokiaľ jej aplikácia nie je nevyhnutná. V tehotenstve je však často veľmi úspešne využívaná najmä pre ťažkosti súvisiace s graviditou, ako napr. nesprávne otočenie plodu, pokles placenty, apod. The post Kontraindikácie akupunktúry (komu sa neodporúča) appeared first on Ambulancia akupunktúry a chirurgie v Prešove.

prejsť na článok

Čo je to akupunktúra a komu môže pomôcť

Akupunktúra je takmer päťtisícročná čínska liečebná metóda, ktorá ovplyvňuje človeka ako celok, nielen jeho chorobu. Lieči sa ňou viac ako tretina ľudstva na celej zemeguli. Jej podstata spočíva v cielenom ovplyvňovaní organizmu tým, že sa podrážd

prejsť na článok

Vstup do ambulancie aktuálne informácie

Dočasne zavedený režim OTP bol zrušený, naďalej však platí povinnosť nosiť respirátor v zdravotníckych zariadeniach. The post Vstup do ambulancie aktuálne informácie appeared first on Ambulancia akupunktúry a chirurgie v Prešove.

prejsť na článok

Čo je životné poistenie a komu sa oplatí?

... Príspevok Čo je životné poistenie a komu sa oplatí? je zobrazený ako prvý na Relyon.

prejsť na článok

Stavebné sporenie v roku 2021? Komu sa ešte oplatí?

Máte stavebné sporenie alebo si ho plánujete založiť? Stavebné sporenie ako sporiaci produkt už nemusí byť výhodné pre každého. V článku sa dočítate, komu sa ešte oplatí a nájdete tam aj konkrétne tipy na investície, kde môžete zarobiť viac.

prejsť na článok

Prima banka ponúka sporenie s 5% úrokom. V čom je háčik?

Sporenie s 5% ročným úrokom od Prima banky priťahuje ľudí už dlhšie obdobie. Je to až podozrivo veľa a možno aj vás zaujíma to, čo sa za tým skrýva. Je to asi jediná banka, ktorá na sporení ponúka úrok 5% p.a. Toto sporenie má niekoľko háčikov. Komu sa op

prejsť na článok