Čo je životné poistenie a komu sa oplatí?

... Príspevok Čo je životné poistenie a komu sa oplatí? je zobrazený ako prvý na Relyon.

prejsť na článok

Životné poistenie

Dnes si veľa ľudí kladie otázku, či sa vôbec oplatí životné poistenie, alebo nie. Stretávam sa s názormi, že to je zbytočné vyhadzovanie peňazí, pri mladých často, že je ešte príliš skoro na to, riešiť, veď na to je čas a mnohé iné. The post Životné poist

prejsť na článok

Má zmysel byť poistený?

Životné poistenie je ako padák. Keď ho nemáte vtedy, keď ho potrebujete, tak ho už nikdy potrebovať nebudete. Prečítajte si, kedy sa životné poistenie oplatí a ako by malo byť nastavené, aby ste z neho mali úžitok.

prejsť na článok

Najlepšie poistenie detí je kvalitne poistený rodič

Rodičia niekedy myslia viac na životné poistenie pre deti ako na svoje vlastné poistenie. Avšak, je životné poistenie dieťaťa vždy nevyhnutnosťou? Čo je dôležitejšie, poistenie detí alebo ich rodičov? Ako získať najvýhodnejšie životné poistenie, ktoré bud

prejsť na článok

Je efektívne investovať cez investičné životné poistenie?

Šetríte si aj Vy cez životné poistenie? Na Slovensku je to veľmi rozšírené. Mnoho predajcov ešte stále predáva tento produkt ako šetriaci. Oplatí sa však investovať cez IŽP?

prejsť na článok

Životné poistenie Prečo ?

Životné poistenie nám rieši situácie, ktoré ak by nastali, tak na nás majú veľmi veľký (hlavne finančný) dopad. The post Životné poistenie – Prečo ? first appeared on Ján Achberger - finančný sprostredkovateľ.

prejsť na článok