Keď nechcete mať pichľavý problém alebo ako predchádzať hemoroidom

Hemoroidy, ľudovo nazývané zlatá žila, predstavujú ochorenie ciev v okolí análneho otvoru. Dôvodom býva práve rozšírenie a zápal žíl v tejto oblasti. Hemoroidy sú však predovšetkým veľmi nepríjemným a chúlostivým The post Keď nechcete mať pichľavý problém alebo ako predchádzať hemoroidom appeared first on ANOmagazin.sk.

prejsť na článok

Sedí ako dáma

Žabka sedí v blate na okraji močiara. Príde ježko a pýta sa: - Tak čo, aká je vodička? - Ty debil pichľavý , odvetí urazeným hlasom žabka, ja tu sedím ako dáma, nie ako teplomer!

prejsť na článok

Finmanov princíp nákupu

To, čo chcete, nemajú. Murryannov dodatok: Majú iba to, čo nechcete.

prejsť na článok

Ako prečistiť upchatú kanalizáciu?

Ako zistíte, že máte upchatú kanalizáciu a ako prebieha jej oprava? Upchaté potrubie môže viesť k nepríjemným komplikáciám ako sú zápach, spomalenie odtekania vody, narušeniu kanalizácie, prasklinám, presakovaním odpadov do pôdy a nákladnou výmenou potru

prejsť na článok

Prevencia Parkinsonovej choroby

Prečítajte si užitočné informácie prevencie Parkinsonovej choroby. Čo robiť,  ako sa stravovať a ako predchádzať tomuto ochoreniu. 

prejsť na článok

Čo by u nej robil?

Východniar v Prahe vychádza z hotela a na ulici sa mu prihovorí černoška: - Pane, nechcete zájsť ku mne domov? - Čo su šalený, no neznám, čo už by som ja robil v Afrike!

prejsť na článok