Čo by u nej robil?

Východniar v Prahe vychádza z hotela a na ulici sa mu prihovorí černoška: - Pane, nechcete zájsť ku mne domov? - Čo su šalený, no neznám, čo už by som ja robil v Afrike!

prejsť na článok

Noe a rybačka

Dvaja veselí mnísi sa zhovárajú: - Čo myslíš, čo robil Noe počas štyridsiatich dní, kým trvala potopa? - Myslím si, že rád by chytal ryby, ale mal iba dvoch červíkov.

prejsť na článok

10 €

Manželka sa pýta manžela: - Kam si dal tých 10 €, ktoré si dostal na nákup? - Jednému staršiemu pánovi. - Odkedy si taký dobrosrdečný? A čo vlastne ten chlap robil? - Čapoval pivo.

prejsť na článok

Dvadsať pív denne

Chváli sa Jožo: Chlapi, až sa ma jar opýta, čo som robil v zime, tak jej pozriem do očí a hrdo odpoviem: Dvadsať pív denne!

prejsť na článok

Pomsta za včera

Ide pán Novák po ulici a má vonku vtáka. Suseda mu hovorí: - Pán Novák, zapnite sa, robíte hanbu! - Ale, včera robil hanbu on mne, dnes ja jemu!

prejsť na článok

Beznádejná situácia

Pýta sa Peter kamaráta: - Čo by si robil, keby si bol na vysokom strome, pod tebou sú dve pumy, medveď, jaguár a lev, a ty máš v ruke pušku s jedným nábojom? - Zastrelím leva, obujem pumy, sadnem na jaguár a prejdem ním medveďa!

prejsť na článok