Kde sa najesť v Banskej Štiavnici

Ako vidíš, tak možností,je tu hrooozne veľa. A takisto je tu strašne veľa reštaurácii, barov a kaviarní, kde sa poriadne napapáš či potešíš mlsný jazýček. Tieto sú moje NAJ: Pizzeria Svätá Barborka – na internete ju možno nájdeš ešte pod bývalým názvom Meštianska pizzeria. Veža – tu majú fakt dobré burgre a hotdogy. Black M – reštaurácia a pizzeria v srdci Banskej Štiavnice. Kachelman – penzión Kachelman ponúka nielen ubytko, ale aj super jedlo. Pivovar ERB – lokálne pivo výnimočnej chuti a vysokej kvality so skvelým jedlom. Zmrzlináreň Moja Marína– rozkošná cukráreň s naj zmrzkou a kávou široko-ďaleko. Čajovňa Klopačka – nekonečne veľa druhov čaju v priestoroch bývalej baníckej klopačky v nádhernom prostredi. Coburg – ďalší tip na super burgre. Archanjel – vedľa Coburgu je aj kaviareň Archanjel, obľúbená vďaka svojim eventom a skvelej káve. Divná pani – nie je to len luxusné ubytovanie, ale aj jedinečná kaviareň s cukrovinkami. Spojár Kafe&Club – miesto diania rôznych eventov a super piva! RUINbar – bar v pôvodnej budove s tematikou botaniky. A práve v Banskom Studenci sa nachádza Chalupa Zátišie. Tomuto čarovnému miestu sa proste nedá odolať. Chalupe Zátišie nájdete Príspevok Kde sa najesť v Banskej Štiavnici zobrazený najskôr chalupa Zátišie.

prejsť na článok

Luxusné kempovanie konečne aj na Slovensku: Pri Banskej Štiavnici otvorili prvý glamping.

Topky.sk Príspevok Luxusné kempovanie konečne aj na Slovensku: Pri Banskej Štiavnici otvorili prvý glamping. je zobrazený ako prvý na ForRest Glamp.sk.

prejsť na článok

Nie tak úplne obyčajné stanovanie. Pri Banskej Štiavnici vzniklo ubytovanie, ktoré je u nás jediné svojho druhu.

Dobrenoviny.sk Príspevok Nie tak úplne obyčajné stanovanie. Pri Banskej Štiavnici vzniklo ubytovanie, ktoré je u nás jediné svojho druhu. je zobrazený ako prvý na ForRest Glamp.sk.

prejsť na článok

Darčeky, darčeky!

Práve som dočítala článok na tému darčekov a psychológie obdarovávania. Už je ten čas v roku, keď všetci začínajú myslieť na darčeky :) Ja si už pár mesiacov dopredu spravím zoznam ľudí, ktorých chcem obdarovať a k ich menu si priebežne pripisujem nápady.

prejsť na článok

LIFE IS YOU konferencia v Bánskej Bystrici s plnou účasťou !

Ďakujeme účastníkom konferencie LIFE IS YOU  v Bánskej Bystrici. Vidíme sa 20.4 2024. Viac info na  https://lifeisyou.sk Príspevok LIFE IS YOU konferencia v Bánskej Bystrici s plnou účasťou ! zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefč

prejsť na článok

Pravá štiavnická jeseň

Na Dušičky sa jeseň v Banskej Štiavnici ozvala hlasnejšie. Hneď po Halloweene, na Deň všetkých svätých, zaviala poriadna kosa. Vytiahla som zimnú vetrovku a vybrala sa hore kopcom na cintorín. Cez deň cintoríny žiarili farbami kvetov a stúh, v noci svetl

prejsť na článok