Kampaň Kostolnú muziku hrajú

So štartom nového roka 2023 spúšťame v slovenskom mediálnom priestore našu v poradí druhú reklamnú kampaň s názvom A vraj kostolnú muziku hrajú. Kampaň je opäť mediálne umiestňovaná online, a to naprieč viacerými formátmi a portálmi. Kampaň prebieha do ďalšieho streamu hudobnej formácie THRÖNN, ktorý je plánovaný na február. Cielom prvej reklamnej kampane Domu oslavy je dostať našu kapelu trošíčku viac do povedomia ľudí na Slovensku, nakoľko je úplne nová a tým pádom neznáma a zároveň je samozrejmým cieľom evanjelizácia, ktorá je obsiahnutá tak v streame ako aj v popisku k videu streamu. Kampaň po prekliknutí odkazuje na video záznam prvého streamu formácie THRÖNN, v ktorom si má poslucháč možnosť vypočuť dve úplne nové oslavné piesne, ako aj priamo sa jednoducho pomodliť modlitbu spasenia, keď sa Boh dotkne jeho srdca prostredníctvom Ducha Svätého. Video záznam si môžte pozrieť po kliknutí sem. Hlavným cieľom reklamnej kampane je teda tak ako aj v našej prvej, vianočnej kampani predstaviť ľuďom, ktorí si reklamné bannery pozrú, nielen hudobnú tvorbu, ale aj možnosť uveriť a prijať Ježiša Krista do srdca, ako základ nového duchovného života a spasenia pre večný život. Ide o ten najväčší a najhodnotnejší dar, ktorý Boh ponúka pre každého z nás. Áno úplne zdarma. Príspevok Kampaň Kostolnú muziku hrajú je zobrazený ako prvý na DOM OSLAVY | Moderné chvály a uctievanie.

prejsť na článok

Prostriedky vynaložené na volebnú kampaň

Správa o prostriedkoch vynaložených na volebnú kampaň The post Prostriedky vynaložené na volebnú kampaň appeared first on JUDr. Katarína Heneková.

prejsť na článok

Blondínka a futbal

Hrajú blondínka s brunetkou futbal. Brunetka dá gól a hovorí: - Jedna nula. Hrajú ďalej, gól sa podarí dať aj blondínke a tá hovorí: - Druhá nula.

prejsť na článok

Kampaň Vianoce naozaj

S príchodom vianoc spúšťame v slovenskom mediálnom priestore našu prvú reklamnú kampaň s názvom Vianoce naozaj. Kampaň je mediálne umiestňovaná výlučne online, a to naprieč viacerými formátmi a portálmi. Kampaň prebieha do vianočných sviatkov, s dobehom n

prejsť na článok

Ako to zistia

Viete, ako futbalisti zistia, že je zima a napadol sneh? Na tréningoch hrajú s červenou loptou.

prejsť na článok

Blondínky a ruská ruleta

Viete, ako hrajú blondínky ruskú ruletu? Položia si na stôl päť lentiliek a jednu antikoncepčnú tabletku.

prejsť na článok