Kampaň Vianoce naozaj

S príchodom vianoc spúšťame v slovenskom mediálnom priestore našu prvú reklamnú kampaň s názvom Vianoce naozaj. Kampaň je mediálne umiestňovaná výlučne online, a to naprieč viacerými formátmi a portálmi. Kampaň prebieha do vianočných sviatkov, s dobehom naviac aj krátko po sviatkoch. Cielom prvej reklamnej kampane Domu oslavy je poukázať na to, čo je skutočnou podstatou vianočných sviatkov predovšetkým upozorniť na viaceré klišé až úplne bezobsažné stereotypy, ktoré sú dnes už bežne akceptované v slovenských domácnostiach a s ktorými si ľudia spájajú vianoce a narodenie Kráľa celého vesmíru ako také. Kampaň po prekliknutí odkazuje na konkrétnu triedu našej UNLOCK Akadémie, kde si má poslucháč možnosť pozrieť fundamentalistický (biblický) teologický či apologetický výklad narodenia, života, smrti a zmŕtvychvstania Ježiša Krista, ako aj priamo sa jednoducho pomodliť modlitbu spasenia, keď sa Boh dotkne jeho srdca prostredníctvom Ducha Svätého. Vstúpiť do triedy môžte po kliknutí sem. Hlavným cieľom reklamnej kampane je však predstaviť ľuďom, ktorí si reklamné bannery pozrú, skutočného Ježiša Krista, ktorý jediný vie ponúknuť ten najväčší a najozajstnejší vianočný dar ako to dokázal aj tým, že prišiel na zem v ľudskej podobe, čo je v zásade prvý dôvod prečo niečo také ako vianoce vôbec slávime a tým darom je Ježišovo narodenie v tvojom a mojom srdci ako základ nového duchovného života a spasenia pre večný život. Ide o to najväčšie tajomstvo, ktoré je priamo spojené s vianocami, ktoré mnohí ľudia popri darčekových dojáčikoch, nákupnej horúčke, rezňoch, kapríkoch či betlehemčekoch úplne opomínajú a ktoré Boh ponúka pre každého z nás zadarmo. Príspevok Kampaň Vianoce naozaj je zobrazený ako prvý na DOM OSLAVY | Moderné chvály a uctievanie.

prejsť na článok

Prostriedky vynaložené na volebnú kampaň

Správa o prostriedkoch vynaložených na volebnú kampaň The post Prostriedky vynaložené na volebnú kampaň appeared first on JUDr. Katarína Heneková.

prejsť na článok

Darček na Vianoce

- Jano, čo dostaneš na Vianoce od manželky? - Človeče, asi chlapa. Videl som ho v manželkinej v skrini.

prejsť na článok

Vianoce sú tu

Biele Vianoce už tu sú, deduškovia kaprov nesú a babičky imelo, deťom bude veselo.

prejsť na článok

VIANOCE

Ďakujem za dôveru. Prajem Vám Čarovné Vianočné Sviatky prežité v zdraví, šťastí a láske v kruhu najbližších. Jana The post VIANOCE appeared first on mikomenergy.

prejsť na článok

Vianoce v piatok

Idú dve blondínky po ulici a jedna hovorí: - Vieš, že tento rok budú Vianoce v piatok? Druhá na to: - Dúfajme, že nie trinásteho!

prejsť na článok