Jogurt frosting Čo potrebujeme 500 g jogurtu Quescrem 400 g masla 170 g cukru 170 g vody Postup Z vody a cukru pripravte sirup a nechajte ho vychladnúť na 30°C. Zmiešajte jogurt a maslo v miske mixéra. Dajte ho na minimálnu rýchlosť, kým sa hmota nepremieša. Miešajte pri maximálnej rýchlosti 2 minúty alebo kým nezíska krémovú prevzdušnenú a konzistentnú textúru. Sirup zapracujte hmoty pri 30ºC. Vložte do cukrárskeho vrecka so špičkou a použite ako dekoráciu. Tip pre Vás nastrúhajte trochu limetkovej alebo citrónovej kôry, aby krém získal citrusovú arómu The post Jogurt frosting first appeared on Patisserie.
Pripravte ľahký nedeľný obed spolu s vašimi deťmi. Máme pre vás jednoduchý recept, ktorým nič nepokazíte ale spoločné rodinné chvíle obohatíte neúmerne. Spojte praktické varenie a letný gril s krásnymi zážitkami. Pripravte si osviežujúce mäsko na citróne
prejsť na článokČo sú probiotiká? Aký majú vplyv na náš organizmus? Potrebujem ich užívať? Má užívanie probiotík nežiaduce účinky? Ak vás zaujímajú podobné otázky, čítajte ďalej. Prečítajte si najčastejšie otázky, ktoré si ľudia kladú predtým, ako začnú užívať probiotiká
Posilnenie imunity. Určite ste už počuli, že starostlivosť o náš imunitný systém je kľúčová pre zachovanie nášho zdravia a celkovej pohody. Jedným zo spôsobov, ako si môžeme v tomto smere pomôcť, je posilnenie imunity s pomocou probiotík a prebiotík. Tera
prejsť na článokVäčšina z nás sa po zime teší na prichádzajúcu jar. Nielenže sa zo svojho spánku začína prebúdzať príroda, ale aj naše telo zrazu pociťuje viac energie. Prvé slnečné lúče sú balzam pre dušu a naša vitalita aj pozitívna nálada znova prichádzajú. Jar je
prejsť na článok