Začiatok jesene sa nám v oblasti gastronómie spája hlavne s ťažkými, no dobrými, jedlami a sladkými pochúťkami. Naše telo sa však potrebuje od týchto dobrôtok aj nejako očistiť. V šaláte, ktorý vám dnes predstavíme, je kučeravý kel skombinovaný s repou, ž
Ružičkový kel je príloha, ktorá nikdy neomrzí. Okrem toho, že skvelo chutí, dodá vám vitamín C a K. V spojení s inými nutrične hodnotnými produktmi, ako sú napríklad vlašské oriešky, jablká či brusnice, je tento šalát vitamínovou aj chuťovou bombou. Chute
prejsť na článokJesenný cícerový šalát Cícer, jabĺčko, sušené brusnice, vlašské orechy a majonéza. Znie to možno trocha divok
prejsť na článokPokiaľ už rozmýšľate, kde si čo v záhradke zasadíte, máme pre vás tip na nenáročné pestovanie ružičkového kelu. Napriek tomu, že ružičkový kel vám zaberie na záhone pomerne dosť miesta, odmenou vám bohatá úroda chutných malých "mini kapustičiek". Veľkou v
prejsť na článokPrihlasovanie na jesenný kurz je spustené. Kurz bude trvať 13 týždňov. Je možné využiť 5 náhradných hodín v rámci celej Bratislavy. Kurz začína 13.9.2021. The post Jesenný kurz 2021 appeared first on .
Šalát sa stal tradičnou prílohou takmer ku každému jedlu. Dámy ho jedia predovšetkým kvôli jeho nízkym kalóriám, deťom ho dávame kvôli prísunu železa. Čo iné nám však šalát môže ponúknuť?
prejsť na článok