Jarmok regionálnych predajcov prinesie do Lučenca nový vietor

S letom sa neodmysliteľne spájajú trhy, jarmoky, koncerty pod holým nebom a iné podobné podujatia. Čo keby sme si tento rok leto trochu predĺžili? Už [...] Viac ... The post Jarmok regionálnych predajcov prinesie do Lučenca nový vietor appeared first on Podnikavci.

prejsť na článok

Ako bolo na jarmoku?

Mesiace príprav s mládežou z projektu Nový vietor v regióne a deň nášho premiérového Jarmoku regionálnych predajcov ubehol tak rýchlo, že sme ani nestihli povedať [...] Viac ... The post Ako bolo na jarmoku? appeared first on Podnikavci.

prejsť na článok

Peter Bič project, jarmok Dolný Kubín

The post Peter Bič project, jarmok Dolný Kubín appeared first on LiveProduction.

prejsť na článok

Obchodníci pozor! Parlamentom prešiel nový zákon o ochrane spotrebiteľa

Zákon sa vzťahuje na všetky prevádzky podnikateľov, e-shopy, vývojárov aplikácií, podomových predajcov a všetkých tých, ktorí prichádzajú do kontaktu s konečnými spotrebiteľmi – fyzickými osobami. Predávajúcim sa tak zavádzajú ďalšie povinnosti a novinky

prejsť na článok

Pripravovaný nový vestibul

V našej budove na Poliankach 5 pripravujeme nový vestibul, ktorý bude hotový od marca 2019. Príspevok Pripravovaný nový vestibul zobrazený najskôr BCP s.r.o..

prejsť na článok

Kotva zákeračka, alebo nedôveruj svojej kotve

Prírodná rezervácia Cousteau Guadeloupe: Včera som neveriacky krútila hlavou pri pohľade, ktorý sa mi, pri vybehnutí na palubu naskytol. Slovensko opäť na obzore! ?? Mali sme včera tú česť spoznať ďalších úžasných ľudí. Štyria sympaťáci zo Slovenska, kto

prejsť na článok