HYPNOTICKÁ SKÚŠKA ZRAKU

Príspevok HYPNOTICKÁ SKÚŠKA ZRAKU zobrazený najskôr AUTOSUGESCIA.SK.

prejsť na článok

Bezplatné meranie zraku

Dnešné popoludnie patrilo zdravotníckej akcii Bezplatnému meraniu zraku našich klientov. Merať zrak prišlo Občianske združenie SupeOčko. V rámci tejto akcie zmeral našim klientom zrak kvalifikovaný odborník a následne odporučil dioptrie.

prejsť na článok

CONTROFOIL vo viac ako 90 000 m2 striech

Stavebníctvo je vo výbornej kondícii a tomu svedčí aj množstvo realizovaných striech. Snaha predísť reklamáciám a zatekaniu plochých striech je pre investorov, developerov a realizátorov kľúčovou úlohou. Detekčná vrstva CONTROFOIL je preto zabudovaná už v

prejsť na článok

Katka – tvorenie je pre mňa skúška trpezlivosti a sústredenia, no aj napätie, ako sa mi dielo podarí.

Katka rada tvorí malé darčeky pre svojich blízkych. Dary vyrobené s láskou a darované úprimne, sú pre ňu na nezaplatenie.  

prejsť na článok

Zachráňte svoj zrak: najlepšie potraviny pre vaše oči

Stačí tak málo – a vaše oči budú lepšie chránené pred šedým zákalom, nebezpečnou makulárnou degeneráciou sietnice a ďalšími ochoreniami zraku. Prečítajte si, ako na to :)

prejsť na článok

Koľko vydrží dočasné tetovanie na tele?

Produkt slúži ako najmä ako vizuálna skúška pred reálnym tetovaním, nie je to dlhodobý módny doplnok. Treba brať do úvahy, že každý človek má iné pH pokožky, pot a podobne. Niektorým vydrží dva týždne a niektorým pár dní. Optimálnych je 5 dní až týždeň, n

prejsť na článok