Horúčavy vás už nemusia obmedzovať v žiadnej činnosti

Klimatizáciu sme pred niekoľkými rokmi brali ako vymoženosť a použitie len v tých najteplejších oblastiach, kde bol vzduch počas horúcich dní nedýchateľný, no v letnom období sa už udomácnila aj v našich podmienkach, pretože teploty stúpajú vysoko už aj na našom území a horúčavy nám komplikujú bežný život. Najčastejšie si klimatizáciu nechávajú inštalovať obyvatelia miest. Dobre sa vyspať, sústrediť sa na prácu či iné bežné činnosti je v období úmorných horúčav veľmi náročné, pretože v našich klimatických podmienkach sme na ne neboli zvyknutí, hoci občas sa stalo, že aj k nám „zablúdili“ tropické teploty, bolo to len sporadicky. Ostatné roky však jasne hovoria o otepľovaní atmosféry a týka sa to aj teplôt v našich mestách, ktoré stúpajú a nás tak nútia zaistiť si klimatizácie bratislava príjemnú klímu v obývaných miestnostiach. Okrem chladenie sa klimatizačné jednotky postarajú aj o účinné čistenie vzduchu, a tiež aj ohrievanie v zimnom období. Pri rozhodovaní o kúpe klimatizácie by ste si mali najprv urobiť prehľad o ponuke a z nej vybrať produkty od overených a kvalitných výrobcov svetových značiek. Spomedzi nich sa na náš trh dostali klimatizácie značiek Daikin, Midea a Samsung, ktoré predáva spoločnosť MASTERKLIMA, s.r.o. Tento artikel ponúkajú v Bratislave, Trnave či Dunajskej Strede. Pracovníci tejto spoločnosti montujú klimatizácie podľa vzoru rakúskych štandardov, pretože majú s ich prácou skúsenosti, je to kvalitná, čistá a spoľahlivá montáž. MASTERKLIMA s.r.o. predáva, montuje, vykonáva predprípravu, servisuje a čistí klimatizácie v spomínaných mestách a ich okolí. Zákazníkom dokážu namontovať klimatizačné jednotky do jednej alebo viacerých miestností, a tiež aj parapetné klimatizačné jednotky. S nimi prežijete príjemné leto, budete sa môcť dobre vyspať a ani počas dňa sa nebudete topiť vo vlastnom pote. Článek Horúčavy vás už nemusia obmedzovať v žiadnej činnosti se nejdříve objevil na Banske.

  • Web: Banske
  • Aktualizované: 25.3.2023
prejsť na článok

Klimatizácia

Aj vy ste si to zažili. Vonku horúčavy, teploty okolo tridsiatky, čo má za následok vysoké izbové teploty. Vetráte. Používate ventilátor. Nestačí. Vo vašej domácnosti sa nedá pracovať v plnom nasadení, predychávate a čakáte na večer, keď sa trochu ochladí

prejsť na článok

Grep a lieky sa nemusia

Niektoré druhy liekov a grep sa "nemusia". Vďaka tejto kombinácii sa môžme nevedomky predávkovať.

prejsť na článok

Preskúmanie protokolov z kontrolnej činnosti v správnom práve

Kedy je možné preskúmať protokol o kontrolnej činnosti súdom? V nasledujúcom článku sa autor zaoberá možnosťou preskúmavania protokolov z kontrolnej činnosti správnych orgánov v správnom súdnictve.

prejsť na článok

Polievanie v horúčavách

Už dlhšiu dobu nás trápia tropické horúčavy. Teplo je nie len nám, ale aj rastlinám v záhrade. Rastliny tiež potrebujú vyššiu dávku vody, no musíme si dávať pozor, aby sme zalievaním rastlinám viac neuškodili ako pomohli.

prejsť na článok

Tropické horúčavy potrápia Bratislavu aj v najbližších dňoch, platí výstraha 2. stupňa

Tropické teploty pokračujú aj v tomto týždni. SHMÚ na najbližšie dni vydal dokonca výstrahu 2. stupňa pred vysokými horúčavami.

prejsť na článok