Ordinačné hodiny počas Vianoc

Vážení rodičia,dovoľujeme si Vás informovať, že počas Vianoc pracujeme v pediatrickej ambulancii v nezmenenom režime, okrem jedného dňa a to 28.12.2023. Pre ostatné dni, pred a po Vianociach, platia rovnaké ordinačné hodiny ako ich poznáte doteraz. ZMENA 28.12.2023 (Štvrtok): 7,30 12,00 hod Ďakujeme za pochopenie. Prajeme Vám príjemné a najmä pokojné Vianočné sviatky. Držte sa v zdraví.Pediatrická amb. Príspevok Ordinačné hodiny počas Vianoc je zobrazený ako prvý na Pediatria Chtelnica.

prejsť na článok

Vianoc čas

Otvárame srdcia láske, už prichádza Vianoc čas a tajomstvo Tichej noci nech pohladí všetkých nás.

prejsť na článok

Príchod Vianoc

Až sviatočné zvony odbijú polnoc a oznámia príchod čarokrásnych Vianoc, zabudni hneď na všetky starosti a preži chvíle v zdraví, šťastí a radosti.

prejsť na článok

Šťastie a láska

Nech tichá hudba veselosti vám počas celých Vianoc znie, nech ten rok nastávajúci vám šťastie a lásku prinesie!

prejsť na článok

Sentop - Preglejka Rímske drevené hodiny BANA X0068 i čierne - 15,26 €

Moderné drevené hodiny na chalupu, do kuchyne, obývačky či pracovne. Nástenné hodiny z preglejky sú nádhernou dekoráciou Vášho interiéru. Jedinečný štýl hodín ako darček svojmu blízkemu.

prejsť na článok

Živý Betlehem

Poslanci v parlamente sa rozhodli, že počas Vianoc urobia v NR SR živý Betlehem. Narazili však na vážne problémy: V celom parlamente nenašli ani jednu pannu, a ani troch mudrcov. Naopak, bol veľký prebytok volov a somárov.

prejsť na článok