Hentinen Cup 2016 vyhrali Tučňáci z Nitry

6. ročník vyvrcholil prvý Májový víkend na rovnakom mieste v Hokejovej Hale v Nitre, kam sa presťahoval z Nových Zámkov. Pravidelní účastníci z okolia tohto mesta boli doplnení o nových štartujúcich favoritov z rôznych kútov Slovenska. Úrovňou hokeja, počtom štartujúcich hráčov ale aj objemom atrakcií a noviniek organizátora sa akcia Hentinen Cup 2016 stala doposiaľ najlepšie hodnoteným podujatím svojho druhu aké sa v Nitrianskej Hale neuskutočnilo už od čias MS v hokejbale pred pár rokmi. Technický zápis o podujatí nájdete na stránke medzi turnajmi alebo tu: (článok bude čoskoro doplnený o obrazový materiál a tohtoročné novinky) Príspevok Hentinen Cup 2016 vyhrali Tučňáci z Nitry je zobrazený ako prvý na Hentinen.

prejsť na článok

Aký bol ročník Hentinen Cup 2015?

Minulý rok sa po prvý krát odohral Hentinen Cup v Nitre. Diametrálne sa zmenila organizácia a úroveň, čo potvrdili účastníci ako aj organizátori. Doposiaľ najúspešnejší ročník snáď bude prekonaný o pár dní a veríme, že nám dopraje aj počasie. Ako celá akc

prejsť na článok

Registrácia na sezónu 2017 UKONČENÁ!

Ďakujeme všetkým registrovaným tímom. Tešíme sa na Vás a Vaše výkony! Príspevok Registrácia na sezónu 2017 UKONČENÁ! je zobrazený ako prvý na Hentinen.

prejsť na článok

Účastníci turnaja potvrdení

V tejto fáze plánovania turnaja potvrdzujeme prijatie záväzných prihlášok a súpisiek účastníkov. Pracujeme na naplnení obsahu a ostatných organizačných aktivitách. Príspevok Účastníci turnaja potvrdení je zobrazený ako prvý na Hentinen.

prejsť na článok

Open Air Gym 2016

Zobraziť galériu OAGFF 2016 The post Open Air Gym 2016 appeared first on CFT Nové Zámky občianske združenie.

prejsť na článok

Registrácia na sezónu 2017 OTVORENÁ

Turnaje A LIGY ONLINE PRE KAŽDÉHO! Plánujete športovú akciu zameranú na hokej alebo hokejbal? Chcete byť online a hlavne poskytnúť prehľadné štatistiky? Hokejovo.sk sa dokáže prispôsobiť formátu každej hokejovej udalosti. Samozrejmosťou sú reporty zo zápa

prejsť na článok