Aký bol ročník Hentinen Cup 2015?

Minulý rok sa po prvý krát odohral Hentinen Cup v Nitre. Diametrálne sa zmenila organizácia a úroveň, čo potvrdili účastníci ako aj organizátori. Doposiaľ najúspešnejší ročník snáď bude prekonaný o pár dní a veríme, že nám dopraje aj počasie. Ako celá akcia dopadla v roku 2015 a približné predstavy, čo sa bude diať 6. ročník si pozrite tu. Príspevok Aký bol ročník Hentinen Cup 2015? je zobrazený ako prvý na Hentinen.

prejsť na článok

Hentinen Cup 2016 vyhrali Tučňáci z Nitry

6. ročník vyvrcholil prvý Májový víkend na rovnakom mieste v Hokejovej Hale v Nitre, kam sa presťahoval z Nových Zámkov. Pravidelní účastníci z okolia tohto mesta boli doplnení o nových štartujúcich favoritov z rôznych kútov Slovenska. Úrovňou hokeja, poč

prejsť na článok

Koncerty 2015

Najbližšie hráme: 22.8.2015 (sobota), Záhorská Bystrica, DOD TV Markíza, 16:00 a 29.8.2015 (sobota), Košice, OC Optima, Festival ohňostrojov, 20:30 The post Koncerty 2015 appeared first on Oficiálna webstránka hudobnej skupiny.

prejsť na článok

Konferencia EnergyCamp 2015

V dňoch 23. – 24. apríla 2015 Ing. Ján Piteľ, PhD. prezentoval produkty našej firmy na konferencii EnergyCamp 2015 v tematickom okruhu MaR a IT technológie. Názov príspevku je MaR a systém riadenia zdroja. Viac na www. energycamp.sk Príspevok Konfe

prejsť na článok

Registrácia na sezónu 2017 UKONČENÁ!

Ďakujeme všetkým registrovaným tímom. Tešíme sa na Vás a Vaše výkony! Príspevok Registrácia na sezónu 2017 UKONČENÁ! je zobrazený ako prvý na Hentinen.

prejsť na článok

Účastníci turnaja potvrdení

V tejto fáze plánovania turnaja potvrdzujeme prijatie záväzných prihlášok a súpisiek účastníkov. Pracujeme na naplnení obsahu a ostatných organizačných aktivitách. Príspevok Účastníci turnaja potvrdení je zobrazený ako prvý na Hentinen.

prejsť na článok