Heliotrop - jeho význam a účinky

V dnešnom článku si vysvetlíme, čo je Heliotrop. Hovorí sa o ňom, že priťahuje slnečné žiarenie. Minerál nesie údajne názov od gréckeho slova Slnko (helio) a meniť sa (trepa).

prejsť na článok

Bronzit - jeho význam a účinky

V dnešnom článku sa dozviete niečo o Bronzite, ktorý údajne už od pradávna odráža všetku negativitu. Mal by tiež napomáhať s citovým trápením či depresiami.

prejsť na článok

Apatit - jeho význam a účinky

V tomto článku sa dozviete všetko, čo by ste o Apatite mohli chcieť vedieť. Apatit údajne spája ducha a telo, porovnáva energetické toky a zosilňuje spojenie s vyšším „ja“. Pôsobí teda veľmi komplexne.

prejsť na článok

Angelit - význam a účinky

Angelit je ľuďmi nazývaný kameňom mieru a bratstva. Údajne mierni duševnú bolesť, vedie nás k vyššiemu „ja“ a prispieva k duchovnému rastu. Pomáha vraj aj s komunikáciou a vyjadrovaním pravdy.

prejsť na článok

Citrín - jeho význam a schopnosti

V dnešnom článku sa dozviete niečo o citríne, ktorý je známou odrodou kremeňa. Jeho farbe zodpovedá aj názov, ktorý je odvodený od slova citrón. Údajne rozptyľuje negatívnu energiu a posilňuje individualitu.

prejsť na článok

Význam reprezentatívnej vizitky

Vizitky už dlhú dobu predstavujú viac ako len odovzdanie kontaktu na kartičke. A firmy si na nich dávajú čoraz viac záležať. Stále má vo všeobecnosti ten rovnaký tvar, rovnaké rozmery. No nesie oveľa väčšie posolstvo. Článok Význam reprezentatívnej vizitk

prejsť na článok