Angelit - význam a účinky

Angelit je ľuďmi nazývaný kameňom mieru a bratstva. Údajne mierni duševnú bolesť, vedie nás k vyššiemu „ja“ a prispieva k duchovnému rastu. Pomáha vraj aj s komunikáciou a vyjadrovaním pravdy.

prejsť na článok

Bronzit - jeho význam a účinky

V dnešnom článku sa dozviete niečo o Bronzite, ktorý údajne už od pradávna odráža všetku negativitu. Mal by tiež napomáhať s citovým trápením či depresiami.

prejsť na článok

Heliotrop - jeho význam a účinky

V dnešnom článku si vysvetlíme, čo je Heliotrop. Hovorí sa o ňom, že priťahuje slnečné žiarenie. Minerál nesie údajne názov od gréckeho slova Slnko (helio) a meniť sa (trepa).

prejsť na článok

Apatit - jeho význam a účinky

V tomto článku sa dozviete všetko, čo by ste o Apatite mohli chcieť vedieť. Apatit údajne spája ducha a telo, porovnáva energetické toky a zosilňuje spojenie s vyšším „ja“. Pôsobí teda veľmi komplexne.

prejsť na článok

Význam reprezentatívnej vizitky

Vizitky už dlhú dobu predstavujú viac ako len odovzdanie kontaktu na kartičke. A firmy si na nich dávajú čoraz viac záležať. Stále má vo všeobecnosti ten rovnaký tvar, rovnaké rozmery. No nesie oveľa väčšie posolstvo. Článok Význam reprezentatívnej vizitk

prejsť na článok

Základy HTML tagov a ich význam pre SEO

HTML (Hypertext Markup Language) je základný stavebný kameň každej webovej stránky. Ako jazyk určený na štruktúrovanie a prezentáciu obsahu na internete, HTML používa rôzne tagy alebo značky na definovanie rôznych častí webového obsahu. Príspevok Základy

prejsť na článok