Varenie – Recepty – Mäso a ryby Francúzsky recept na prípravu bravčových rebierok na grile. Ingrediencie: 600 g bravčových rebierok 40 g masla múka mleté čierne korenie soľ Príprava: Očistené rebierka osolíme, okoreníme, obalíme múkou, potrieme roztopeným maslom a vložíme do rozpáleného grilu. Počas grilovania otáčame a polievame maslom, aby sa povrch nevysušil. Podávame poliate šťavou z grilovania s miešanou dusenou zeleninou a zemiakmi. Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.
Fantastické bravčové soté v zemiakovej placke dobrá voľba na obed alebo na večeru. Bravčové soté v zemiakovej placke Bravčové soté v zemiakovej placke - fantastické bravčov
Pečené bravčové koleno Pečené bravčové koleno
4.8/5 - (20 votes) Čas prípravy: 15 minút, Počet porcií: 4-6, Šťavbnaté bravčové karé patrí medzi obľúbený druh mäsa na tanieroch. Má málo tuku a skvelú chuť. Pripravte ho podľa nášho jednoduchého receptu, zvonku zostane chrumkavé a zvnút
prejsť na článokKoniec týždňa sme ukončili grilovačkou, pri ktorej sme si spolu vychutnali všetko to, čo patrí k letu. Spolu sme si posedeli, vychutnali grilované klobásky, počúvali pesničky na želanie a keďže bola dobrá nálada, tak sme si aj zatancovali.
prejsť na článokReštaurácia Gurmánsky dvor u Oravca sa nachádza v mestskej časti Ružinov-Bratislava v príjemnej lokalite s terasou pod viničom. Denné obedové menu je výberom z troch hlavných jedál, dvoch polievok a minútkových jedál, napríklad menu na pondelok zahŕňa: p