Bravčové soté v zemiakovej placke

Fantastické bravčové soté v zemiakovej placke dobrá voľba na obed alebo na večeru. Bravčové soté v zemiakovej placke Bravčové soté v zemiakovej placke - fantastické bravčové soté v zemiakovej placke - dobrá voľba na obed alebo na večeru. Typ jedlaHlavné jedlo, Obed, Večera KuchyňaČeská, Slovenská CenaLacné recepty Množstvo Príprava 8porciî 15minút Varenie 30minút Množstvo Príprava 8porciî 15minút Varenie 30minút Prísady 800-900g bravčové pliecko 1ks cibuľa 3strúčik cesnak podľa chuti mleté čierne korenie podľa chuti soľ podľa chuti mletá červená paprikamôže byť aj štipľavá 4PL Korenie na guláš 1ks kukuricakonzerva 1ks fazuľakonzerva Postup Bravčové pliecko nakrájame na menšie kocky. Cibuľu nakrájame na kocky a na malom množstve oleja podusíme. Pridáme prelisovaný cesnak a mäso. Mäso necháme zatiahnúť a posypeme s mletým čiernym korením, so soľou, s mletou paprikou a gulášovým korením. Krátko povaríme a nalejeme málo vody. Varíme na malom ohni do zmäknutia. Občas premiešame a dolejeme vodu podľa potreby. Keď už je mäso mäkké pridáme scedenú kukuricu a fazuľu. Dochutíme a necháme chvíľku dovariť. Ponúkame so zemiakovými plackami, so syrom a so zeleninou. Poznámky k receptu Bravčové mäso môžeme nahradiť aj s kuracím mäsom. Príspevok Bravčové soté v zemiakovej placke zobrazený najskôr Lacné recepty.

prejsť na článok

Quiche na zemiakovej kruste

Špenát a huby sú skvelou kombináciou, ktorá zasýti a dodá telu, čo potrebuje. Vyskúšajte chutný quiche na zemiakovej kruste a potešte tak svoje chuťové poháriky.  Čo potrebujeme: Postup: 3 veľké zemiaky 1 balenie tofu biele/natural 1 tofu biele/natural 15

prejsť na článok

Vajcia zapečené v zemiakovej kaši

Varenie – Recepty – Bezmäsité jedlá Vajcia zapečené v zemiakovej kaši posypané strúhaným syrom. Ingrediencie: 500 g zemiakov 250 ml mlieka 60 g masla 4 vajcia soľ 100 g tvrdého syra Príprava: Očistené a pokrájané zemiaky uvaríme v osolenej vod

prejsť na článok

Pečené bravčové koleno

Pečené bravčové koleno Pečené bravčové koleno

prejsť na článok

Ako sa zbaviť pásavky zemiakovej alias mandelinky

Pásavka zemiaková, ľudovo nazývaná aj mandelinka, je škodcom na zemiakoch. Zanecháva na nich hotovú spúšť. Larvy a dospelé jedince vyhrýzajú na listoch diery a zostáva len pevná žilnatina, niekedy poškodí celú vňať. Poškodenie listov môže znížiť silu rast

prejsť na článok

Reštaurácia Gurmán menu dostupné aj pre vás

Reštaurácia Gurmánsky dvor u Oravca sa nachádza v mestskej časti Ružinov-Bratislava v príjemnej lokalite s terasou pod viničom. Denné obedové menu je výberom z troch hlavných jedál, dvoch polievok a minútkových jedál, napríklad menu na pondelok zahŕňa: p

prejsť na článok