Gregorovce 6 rokov po — koncert pre Jána a Martinku

Krátka reportáž o tom, prečo si treba pripomínať Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú. Na koncert prišli ľudia z celého okolia. Read More  The post Gregorovce 6 rokov po — koncert pre Jána a Martinku appeared first on Slovenské referendum.

prejsť na článok

Adventný koncert - Kokava nad Rimavicou

Tešíme sa na jedinečný adventný koncert vo vianočnom duchu, ktorý sa odohrá v Dome kultúry v Kokave nad Rimavicou.

prejsť na článok

Vianočný koncert v Tatranskej Lomnici

Tešíme sa na Vás na koncerte v našich nádherných Tatrách! môžete sa tešiť na koncert vo vianočnom duchu s repertoárom plným krásnych skladieb, ktoré navodia atmosféru vianoc a pohladia dušu. Tešíme sa na Vás! bližšie info už čoskoro!

prejsť na článok

Večer s Karolom Duchoňom

Pozývame Vás na koncert Luda Kuruca Band – Večer s Karolom Duchoňom v penzióne Resla Residence ***. Koncert sa uskutoční dňa 23.07.2021 o 19:00 na záhrade s najkrajším výhľadom na Banskú Štiavnicu. Vstupné je 20€/osoba, lístky si môžete zakúpiť na recepci

prejsť na článok

Zase stojí

Jana vyskočí z postele a kričí na manžela: - Miško, zaspali sme! Mišo sa pozrie na budík a vraví: - Sakra, zase stojí! - Konečne , poteší sa Jana, mám si ešte ľahnúť?

prejsť na článok

Tajomstvá svadobného menu podľa šéfkuchára Jána Adámika

http://nevesta.sk/tajomstva-svadobneho-menu-podla-sefkuchara-jana-adamika-article-40344-1923.aspx The post Tajomstvá svadobného menu podľa šéfkuchára Jána Adámika appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.

prejsť na článok